Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

computerspel

Willie de Vliegenverslinder - Computerspel

Onze mascotte Willie de vleesetende plant heeft honger en jij kunt hem helpen om van die honger af te komen. Het doel van het spel is om Willie in 75 seconde zoveel mogelijk vliegjes te laten eten. Ieder vliegje levert 1 punt op. Maar pas op, er zijn ook boosaardige wespen in het spel! Eet Willie een wesp dan wordt hij tijdelijk uitgeschakeld en kan hij geen vliegjes eten. Let op: Het computerspel werkt enkel op een pc/laptop.

 

Eet vliegjes voor hoge kortingen! Hoe werkt het?

Willie de Vliegenverslinder is niet alleen maar een leuk spel, je kunt er ook nog grote prijzen mee winnen. Iedere vlieg die Willie eet, staat gelijk aan 1 punt. Ieder punt staat gelijk aan 10 cent korting op je bestelling. Heb jij aan het einde van een spel een puntentotaal van 38 dan krijg je dus 3,80 euro korting op je bestelling (minimale bestelbedrag is 50 euro). Heb je aan het einde van het spel in totaal 86 punten dan krijg je 8,60 euro korting op je bestelling (genoemde puntenaantallen zijn voorbeelden). Je korting wordt verwerkt op een bestelling die je geplaatst hebt op www.warentuin.nl. De korting is eenmaal geldig per klant/bestelnummer/e-mailadres. De korting is maximaal 1 week geldig en het is niet mogelijk deze korting te gebruiken in combinatie met andere kortingen. Wij kunnen deze actie altijd stoppen en door deelname aan de acties of aanbiedingen verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande actievoorwaarden. Meer info, zie de algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden

 

Hoe krijg jij jouw korting?

Om je korting te verzilveren, moet je aan het einde van het spel een screenshot maken van je scoren (Zie voorbeeld onderaan de pagina) en dit screenshot mailen naar de klantenservice. Wij zullen je punten checken en de korting vervolgens achteraf op je bestelnummer in mindering brengen. De gegevens van de klantenservice vind je hier: Klantenservice en Contact.

 

Willie de vliegenverslinder - Het spel: 

 

Voorbeeld screenshot score:

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag