Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Plantenencyclopedie

Planten zijn levende wezens met elk een eigen karakter, dat is de belangrijkste les die Bram, adviseur en Tuinman aan u wilt meegeven. Dat betekent echter, dat het belangrijk is om van te voren een plant te onderzoeken, voordat u deze aanschaft. Hier kunnen wij u een handje bij helpen met onze Plantenencyclopedie.

 

Hoe werkt de plantenencyclopedie

Warentuin heeft een grote Plantenencyclopedie waarin duizenden planten staan. Het is een zoekmachine met verschillende opties waarin u alle informatie over uw favoriete planten kan vinden. U hoeft uw woordenboek latijns er hier niet voor bij te pakken: het is zowel mogelijk om met de Nederlandse naam, als de wetenschappelijke naam op zoek te gaan naar de desbetreffende plant. Om uw opdracht te verfijnen kunt u onder andere nog kiezen voor het type plant, de minimale en maximale hoogte, de kleur van de bloem en nog veel meer. De plantenencyclopedie is handig om te gebruiken als u bijvoorbeeld bezig bent om uw voorjaars-, zomer- of najaarstuin in te richten. Op deze manier ontdekt u de ideale bloeiperiode, de gewenste verzorging en hoe de plant er, zodra deze volgroeid is, uit zal zien. Daarnaast is de plantencyclopedie een uitkomst om meer te weten over de planten die u al thuis heeft staan.

 

Bezoek hier snel onze Plantenencyclopedie!


Meer vragen? Neem contact met ons op!

Heeft u planten gevonden in de encyclopedie waar u nog meer vragen over heeft, of kan u juist de gewenste plant niet terug vinden? Aarzel dan niet om om contact met ons op te nemen. U kunt ook gericht advies vragen aan Bram, stuur een e-mail naar bram@warentuin.nl, of een berichtje op Facebook of Twitter.

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag