Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Teken Je Eigen Droomtuin

Teken je tuin

Bijna ieder huis in Nederland heeft wel een voor- of een achtertuin. Sommige huizen hebben zelfs een voor- én een achtertuin. Het mooie is dat je tuin echt je eigen koninkrijkje is. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe jij jouw tuin wil inrichten. Sommige mensen kiezen voor een tuin vol planten en bloemen, anderen kiezen voor een versteende tuin en weer anderen leggen grote stukken graszoden in hun tuin. Kortom, iedereen kan zijn tuin helemaal inrichten naar eigen smaak. Maar bij Warentuin merken we dat veel mensen twijfelen over de inrichting van hun tuin. Je kunt er uiteraard voor kiezen om een adviesbureau in te huren, maar deze bureaus zijn vaak duur en het advies blijkt vaak toch niet helemaal naar de smaak van de mensen te zijn. Vanaf nu ben je niet meer afhankelijk van het advies van deze (dure) professionals en experts.

 

Nee, vanaf nu kun je bij Warentuin gemakkelijk zelf aan de slag met de inrichting van je tuin. Via de link onderaan deze pagina komt u op een website terecht waar je zelf je eigen tuin kunt tekenen. Zo kun je zelf je absolute droomtuin bij elkaar fantaseren én deze fantasie kan ook nog werkelijkheid worden. Bij Warentuin vind je namelijk alle producten, die je nodig hebt voor de verwezenlijking van je tuin. Ook zie je op deze website een aantal inspiratietuinen. Deze inspiratietuinen zijn reeds getekende concepttuinen en kunnen, zoals de naam al doet vermoeden, dienen ter inspiratie voor je eigen tuin. Het handige aan deze inspiratietuinen is dat je zelf verder kunt tekenen. Zo kun je je eigen twist aan deze concepten geven. 

 

Ben jij toe aan een nieuwe tuin of ben je gewoon benieuwd waar jouw eigen creativiteit je brengt, neem dan een kijkje op onderstaande link en ga aan de slag met het tekenen van je eigen tuin. Heel veel succes! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag