Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Tuinnieuws

Tuinnieuws

Benieuwd naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinieren? Bij Warentuin houden we u helemaal op de hoogte! Op onze Tuinnieuws pagina plaatsen we regelmatig de laatste artikelen en weetjes omtrent tuinieren en Warentuin zelf.

Al het nieuws

Iedereen die werkt bij Warentuin zit al jaren in de tuinbranche, daarom blijven we zelf ook altijd graag op de hoogte en speuren we verschillende nieuwsbronnen, pagina's en websites af voor de leukste tips and tricks. Dit delen we vervolgens graag weer met u. Bekijk hieronder de verschillende categorieën tuinnieuws!

Plant van de maand

Meer bijen in de tuin

Het Warentuin computerspel

Vlinders in de tuin

Workshops & Evenementen

Plant-pot combinatie

 

Alles over Tuinieren

Bij Warentuin hebben we een waar kenniscentrum op gericht waar al onze klanten gebruik van kunnen maken. Dit kenniscentrum wordt aangevuld en bijgehouden door experts uit de tuinbranche. U bent dus verzekerd van correct en juist advies. Zo kunt u bijvoorbeeld per seizoen bekijken wat er nodig is om uw tuin tiptop in orde te houden in onze tuinkalender. Daarnaast geven we ook wekelijks tuintips, zodat u alle kneepjes uit het vak leert. Denk bijvoorbeeld aan tips over het vermijden van plagen in de tuin, tips voor het onderhouden en verzorgen van planten en het gazon, plus tips over de juiste potgrond. De tuintips en tuinkalender worden beheerd door Bram, onze tuinman en adviseur. Zijn kennis heeft hij over de jaren heen op gebouwd; hij is al sinds zijn vijftiende actief in de tuinbranche. Hij vindt het ontzettend leuk dat hij het met u kan delen. Wilt u meer weten over Bram? Lees het interview.

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag