Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Echte Kerstbomen

Echte Kerstbomen

Echte kerstboom online kopen

Tijdens Kerst, de leukste periode van het jaar, mag een kerstboom natuurlijk niet ontbreken. Vandaar dat je bij Warentuin via deze pagina diverse echte kerstbomen kunt bestellen met bijbehorende standaarden. Je huis krijgt er meteen een gezellige en warme sfeer door, precies wat je zoekt tijdens de feestdagen!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstboom uitzoeken zonder gedoe

 

Een kerstboom uitzoeken is een tijdrovend klusje. Je wilt er immers zeker van zijn dat de boom de juiste vorm heeft, mooi vol is en geen lelijke, bruine takken heeft. Ook is het belangrijk dat een kerstboom de juiste afmetingen heeft, want een kerstboom bestellen die niet op de gereserveerde plek in je huis of tuinkamer past, is natuurlijk niet handig. Om je een beetje op weg te helpen hebben we al een aantal kerstbomen geselecteerd en precies die informatie erbij gezet die je nodig hebt. Dit scheelt jou een hoop gedoe!

 

Populairste kerstboom

 

De Nordmann-spar – ook wel Kaukasische spar of Krimspar genoemd – is door zijn stevige takken en diepgroene kleur voor veel mensen de ideale kerstboom. Het zal dan ook geen verrassing zijn als we je vertellen dat deze spar op dit moment de meest populaire en online meest bestelde kerstboom is. Zie jij hem ook al bij jou thuis staan?

 

Traditionele kerstboom

 

Uiteraard zijn Nordmann-sparren niet de enige kerstbomen die we verkopen. Ook de  blauwe spar – ook wel de Picea pungens genoemd – en de fijnspar worden al heel lang als kerstboom gebruikt. De blauwe spar heeft een prachtige blauwgrijze gloed, een mooie piramidevorm en fraaie uitwaaierende takken. De fijnspar – ook wel de Picea abies genoemd – heeft een ranke bouw, een mooie piramidevorm en brede, horizontale takken met kleine groene naalden. Deze twee sparren zijn vooral leuk als je een traditionele kerstboom wilt bestellen.   

 

Koop ook je kerstboom online

 

Door je kerstboom online te bestellen bespaar je jezelf een hoop tijd en moeite. Om het je nóg wat gemakkelijker te maken geeft Sep je in de vlog hieronder nog een paar handige aankooptips.

 

 

 

Heb je bij ons een kerstboom uitgekozen die bij je wensen past? Dan is hem dan in je virtuele winkelmandje en je bestelling af te ronden namelijk het enige dat je hoeft te doen. Onze logistiek partner levert de boom vervolgens bij je thuis af. Heb je een standaard erbij gekocht, dan wordt die vanzelfsprekend ook meegeleverd. Een kerstboom kopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Wij wensen je veel shopplezier en alvast fijne feestdagen!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag