Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kerststukjes, -Pakketten & Nieuwjaar

Kerststukjes, -Pakketten & Nieuwjaar

Kerststuk of bloemstuk kopen?

Kerst is de tijd om elkaar te verrassen! Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor kerst of nieuwjaar? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende mooie kerststukken en bloemstukken. Verras een geliefde met een origineel cadeautje: koop een kerststuk of prachtig bloemstuk. Daar wordt toch iedereen blij van!

2 Product(s)

per pagina

2 Product(s)

per pagina

Kerststukken en bloemstukken met een kersttintje

Een fleurig herfst- of kerststuk is altijd een leuk cadeautje om te krijgen. En zeker ook om te geven. De herfst-, kerst- en bloemstukken die je bij Warentuin kunt kopen, zijn van goede kwaliteit en zien er werkelijk prachtig uit. Op onze Pinterestpagina kun je verschillende kerststukken bekijken. Wil je een kerststuk of bloemstuk kopen? Dat moet echt op onze website zijn. We verkopen verschillende mooie bloemstukken geschikt voor de kerstdagen:

  • Bloemstukken orchidee;
  • Traditionele kerststukken;
  • Zijden bloemstukjes.

 

Bloemstukken orchidee kopen

Orchideeën zijn vrolijke planten. Een kerststuk orchidee is een feestelijk kerstcadeau. Voor de kerstperiode verkoopt Warentuin een aantal van deze bijzondere “kerststukken”. Het zijn bloemstukken met orchideeën, geheel in kerststijl. Orchideeën met een kersttintje, oftewel: aparte kerststukken voor orchideeliefhebbers! De orchideeën zijn voorzien van leuke kerstversiering. Ze staan in een bijpassende pot. Je koopt dus een prachtig kerstbakje met orchidee.

 

Orchideeën hebben de nodige verzorging nodig, wil je er lang van kunnen genieten. Bekijk de onderstaande video over orchideeën. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

 

 

 

Traditionele kerststukken kopen

Naast mooie bloemstukken met orchideeën, kun je bij Warentuin ook traditionele kerststukken en kerstbakjes kopen. Ook zo’n kerststuk is een prachtig kerstcadeau! Een plateau versierd met vers kerstgroen en mooie kerstversiering, wie wil dat nu niet! Een kerststuk staat prachtig op een tafel of in de vensterbank. Steek de kaarsjes aan, wat een heerlijke sfeer!

 

Warentuin heeft een groot assortiment aan sierstukjes voor Kerst. De kerstbakjes zijn van goede kwaliteit en niet duur. Tussen al die leuke cadeau-ideeën, zit zeker ook een mooi kerstbakje voor jou of je geliefde. De kant en klare kerstbakjes in onze webshop zijn van goede kwaliteit en niet duur! Ze zijn stijlvol versierd met kerstballen, kerstgroen en/of mooie kaarsen.

 

 

Zijden bloemstukjes

Prachtig, zo’n kerstbakje of orchidee-bloemstuk. Maar is het niet wat je je geliefde cadeau wilt doen? Dan is een zijden bloemstuk misschien wel iets voor jou. Dit zijn geen echte bloemen, maar kunstbloemen. Zo’n bloemstuk blijft heel lang mooi. Dat maakt het natuurlijk een ideaal kerstcadeau. Bovendien is een zijden bloemstukje tijdloos. Een prachtstukje!

 

Bloemstuk of kerstbakje online kopen

Een bloemstuk is altijd een leuk cadeautje, zeker rond Kerst en oud en nieuw als de kleur in de natuur even weg lijkt te zijn. Fleur je woonkamer, of die van een geliefde, helemaal op met mooi bloemstuk of kerstbakje. Zo’n bijzonder kerst- of nieuwjaarscadeau koop je voordelig online bij Warentuin!

 

We wensen je veel plezier met jouw kerstbakje of bloemstuk!

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag