Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kerstballen

Kerstballen

Kerstballen online kopen

Kerstballen! Kies je voor klassiek, grappig, warm of strak? Bij Warentuin kun je heel veel kerstballen online kopen: van glas of plastic, mat of glanzend, rood, wit... Bekijk hier ons aanbod aan mooie en goedkope kerstboomversiering.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

Goedkope kerstballen

De kerstballen die je bij ons koopt, zijn van goede kwaliteit en niet duur. We verkopen mooie kerstversiering van topmerken als Othmar en Nampook. Je hebt veel keus: Warentuin verkoopt honderden kerstballen van glas en plastic. Sommige zijn wel erg speciaal. Zo kun je bijvoorbeeld transparante kerstballen kopen. Omdat we een groot web-warenhuis zijn, blijven de prijzen altijd laag. Voor nog geen vijf euro koop je al een leuke set kerstboomhangers.

 

Kerstboom?

Kerstballen worden vaak gebruikt om in de kerstboom te hangen. Maar de winterse feestversiering kan ook prachtig uitkomen in een kerststukje of onder een glazen stolp. Wil je zelf een leuk decoratiestuk met kerstballen maken? Koop dan kleine kerstballen. Met kerstballen kun je eindeloos experimenteren en variëren.

 

Online kopen

Alles voor een prachtige kerst kun je bij Warentuin online kopen. Kerstballen, kerstboompieken, kerstbomen, kerstverlichting etc. Plaats de kerstartikelen die je wilt kopen, in het winkelmandje. De rest wijst zich vanzelf. Zodra je jouw nieuwe kerstballen besteld hebt, gaan wij voor je aan de slag. Je bestelling wordt snel en, in de meeste gevallen, gratis thuisbezorgd. Voor meer informatie over de bezorgkosten en levertijden ga je naar “productinformatie”.

 

Populaire kerstboomversiering

Zoals gezegd kun je bij Warentuin heel veel kerstballen kopen. Om je een beeld te geven van ons aanbod, nemen je even mee door ons assortiment aan kerstboomhangers. We vertellen je iets meer over klassieke glazen kerstballen, kerstballen van plastic en doorzichtige kerstballen.

 

Klassieke kerstballen van glas

De meeste kerstballen die je bij Warentuin kunt kopen, zijn gemaakt van glas. We verkopen bijna 400 verschillende glazen kerstballen. De kerstboomversiering is licht van gewicht en mooi afgewerkt. Er zijn klassieke kerstballen van glas te koop, maar ook hele bijzondere, kleurrijke en extravagante. De meeste kerstballen zijn rond van vorm, maar je kunt ook glazen pegelvormige kerstballen kopen.

 

Kerstballen van plastic

Naast glazen kerstballen, worden er ook altijd veel plastic kerstballen verkocht. Het voordeel van plastic is dat het stevig is. Kerstballen van plastic zijn eigenlijk onbreekbaar. Onbreekbare kerstballen zijn daarom ideaal voor gezinnen met kleine druktemakers. De kerstballen zullen niet snel kapot gaan. Bovendien zijn kerstballen van plastic best goedkoop. Ze verschillen in prijs niet of nauwelijks van glazen kerstballen.

 

Doorzichtige kerstballen

Naast klassieke glazen kerstballen en stevige kerstballen van plastic, zijn ook doorzichtige kerstballen erg populair. Deze (meestal) glazen kerstboomversiering is bijzonder. Anders dan de meeste kerstballen, zijn ze doorschijnend. Sommigen hebben een leuke opdruk of kleur. Bij een enkele kun je zelfs nog iets in de kerstballen doen.

 

Online kerstballen kopen

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van ons aanbod aan kerstballen en vind je tussen al het moois op onze webshop datgene waar je naar op zoek bent. Tip: gebruik de filters aan de linkerkant van het scherm. Zo vind je makkelijk en snel jouw nieuwe kerstballen. Die bestel je vervolgens via onze webshop en wij zorgen dat je kerstballen snel en netjes thuisbezorgd worden. 

 

We wensen je veel winkelplezier en alvast hele fijne feestdagen. 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag