Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

2D Kerstballen

2D Kerstballen

2D-kerstballen kopen

Versier je kerstboom met bijzondere kerstballen! Op deze pagina vind je allerlei 2D-kerstballen. Je kunt hier bijvoorbeeld een sneeuwvlok of kerstster voor in de kerstboom kopen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bijzondere kerstballen

2D-kerstballen zijn platte kerstballen voor in de kerstboom. Het zijn bijzondere kerstballen, want de meeste kerstballen die men rond Kerst in bomen hangt, zijn rond. 2D-kerstballen dus niet. Een mooi voorbeeld van 2D-kerstballen zijn de sneeuwvlokjes voor in de kerstboom. De kerstversiering is over het algemeen onbreekbaar. Dat is een prettige gedachte.

 

Kerstversiering sneeuwvlok

Zoals gezegd kun je bij Warentuin sneeuwvlokjes voor in de kerstboom kopen. Zo’n kerstboomhanger in de vorm van een sneeuwvlok, is prachtige tweedimensionale kerstversiering. De kerstballen, of beter gezegd kerstboomhangers,  zijn gemaakt van plastic en kunnen daardoor tegen een stootje. Je kunt deze bijzondere kerstballen bestellen in verschillende kleuren.

 

Kerststerren kopen

Naast mooie sneeuwvlokken vind je bij ons ook leuke kerststerren. Ze zijn uitermate geschikt voor in de kerstboom en hangen prachtig naast klassieke kerstballen. De meeste kerststerren die je bij ons koopt zijn, net als de kerstversiering in de vorm van sneeuwvlokken, onbreekbaar.

 

Goedkoop

Bij warentuin koop je goede producten en betaal je nooit te veel! Je vindt bij ons goedkope kerstversiering van topmerken als Lemax en Oosterik Home. Dus: Wil je bijzondere kerstballen kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Vind je tussen de 2D-kerstballen niet waar je naar op zoek was, bekijk dan ons volledige aanbod aan kerstballen. Daar vind je het zeker! Je hebt keuze uit honderden kerstballen.

 

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons dan een berichtje. Dat kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar klantenservice@warentuin.nl. We helpen je graag.

 

Online kopen

Kerstballen koop je eenvoudig online bij Warentuin. In een paar klikken is je bestelling geplaats en binnen een paar dagen heb je je kerstproducten al in huis. We wensen je veel plezier met de nieuwe kerstversiering!

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag