Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Glas Deco Kerstballen

Glas Deco Kerstballen

Glazen kerstballen kopen

Wat zijn ze mooi, die kerstballen van glas! Op deze pagina vind je glazen kerstballen, -pegels en -pieken. Ook voor transparante kerstballen ben je hier goed. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstballen van glas

Glazen kerstballen kopen? Dat doe je natuurlijk bij Warentuin. Wij hebben een reuzegroot assortiment aan kerstballen en kerstversiering en zijn ook nog eens goedkoop! Op deze pagina presteren we je allerlei kerstballen van glas. Welke vind jij het mooist?

 

Er zijn heel veel mooie kerstballen van glas te koop. We lichten er twee uit: transparante kerstballen en mooi versierde kerstballen. Hopelijk ben je er net zo enthousiast over als wij zijn.

 

Transparante kerstballen

Tussen alle mooie kerstboomversiering op deze pagina vind je transparante kerstballen. Deze glazen kerstballen zijn bijzonder. Anders dan de meeste kerstballen zijn ze doorschijnend en kleurloos. 100% van glas zou je kunnen zeggen. Dat geld overigens niet voor alle transparante kerstballen. Er zijn er ook die niet 100% doorschijnend zijn, maar een mooie opdruk of kleur hebben. Sommige glazen hangers zijn gedecoreerd met glitters.

 

Mooi versierde kerstballen

Naast transparante kerstballen vind je bij ons ook heel veel mooi versierde kerstballen. Sommige kerstballen zijn versierd met kraaltjes, andere zijn kunstig beschilderd. Deze glazen kerstballen hebben een luxe uitstraling. Ook kun je bij Warentuin prachtig versierde pegels en pieken voor in de kerstboom kopen. 

 

Goedkoop online kopen

Glazen kerstballen, transparant of gekleurd, koop je voordelig online bij Warentuin. Wij zijn een grote webshop. Warentuin levert kwaliteitsproducten tegen lage prijzen. Zo kan iedereen genieten van een prachtige Kerst! Kortom: voor mooie en goedkope kerstballen moet je bij Warentuin zijn!

 

Meer mooie kerstballen

Heb je in ons assortiment aan glazen kerstballen niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons volledige assortiment aan kerstballen eens. Daar zit vast ook iets moois voor jou bij!

 

Service

Kijk eens rustig rond op onze website. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons dan een berichtje. Dat kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar klantenservice@warentuin.nl. We helpen je graag.

 

We wensen je een prachtige Kerst!  

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag