Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

120 mm

120 mm

Onbreekbare kerstballen

Versier je kerstboom met mooie kerstballen en kerstverlichting. Alles voor een prachtige kerst kun je bij ons online kopen! Op deze pagina vind je onbreekbare kerstballen met een diameter van 12 cm. Nieuwsgierig naar meer kerstplezier? Bekijk dan ons volledige assortiment aan kerstspullen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstballen van kunststof

De onbreekbare kerstballen op deze pagina, zijn slechts een kleine greep uit ons grote assortiment aan kerstballen. Alleen traditionele kerstballen met een diameter van 12 cm/120 mm kun je op deze pagina vinden. Maar we hebben veel meer kerstballen te koop!

 

Bij Warentuin kun je honderden kerstballen kopen. Hoe vind je tussen al dat moois jouw nieuwe kerstboomversiering? Om je daarbij te helpen, heeft Sep een video over kerstballen gemaakt. Wil je weten wat voor soort kerstballen je bij ons online kunt kopen? Bekijk dan de video “Alles over kerstballen” hieronder.

 

 

Kunststof kerstballen

Er zijn drie soorten kerstballen te koop: kerstballen van kunststof, hangers van glas en piepschuim hangdecoratie voor in de kerstboom. Het voordeel van kerstballen van kunststof is dat ze onbreekbaar zijn. Laat je een glazen kerstbal per ongeluk op de grond vallen, dan breekt hij. Valt er een kunststof kerstbal op de grond? Dan is er niks aan de hand! Kunststof kerstballen zijn onbreekbaar. Dat maakt ze erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

 

Ronde kerstballen kopen

De meeste kerstballen van 12 cm zijn gemaakt van kunststof en hebben een ronde vorm. De ronde kerstballen hangen we al decennialang in kerstbomen. Vooral de rode, zilveren en gouden hangers zijn populair. Ronde kerstballen zijn tijdloos, je kunt ze jaar na jaar in de Weihnachtsbaum hangen. Die ronde kerstboomdecoratie is mooie basisversiering voor kerstbomen. Je kunt er eindeloos mee combineren. Hang er bijvoorbeeld eens hartvormige/pegelvormige kerstballen of kerststerren bij. Dat ziet er prachtig uit!

 

Onbreekbare kerstballen online kopen

Onbreekbare en ronde kerstballen koop je voordelig en snel online bij Warentuin! We hebben een megagroot assortiment aan kerstballen, kerstboomversiering, kerstverlichting en kerstbomen. Ben je hier benieuwd naar? Ga dan snel naar de kerstafdeling. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor een prachtige kerst!

 

Hulp nodig?

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van nieuwe kerstversiering! Stuur ons een berichtje op Facebook of neem contact op met onze klantenservice.

 

We wensen je alvast hele fijne feestdagen en veel plezier met je kerstaankopen!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag