Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

150 mm

150 mm

Kerstpegels en kerstdruppels (15 cm kerstballen)

Kerstballen zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Op deze pagina vind je ons aanbod aan kerstballen met een diameter van 150 mm, oftewel 15 cm. Je kunt hier kerstdruppels, -pegels en traditioneel ronde kerstballen kopen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstdruppels kopen

De meeste kerstballen van 150 mm zijn kerstdruppels voor in de kerstboom. Dit zijn leuke druppelvormige kerstballen. De kerstballen doen een beetje denken aan smeltend ijswater. Ze geven een speels effect. Daarnaast zijn druppelvormige kerstballen een welkome afwisseling tussen de veelal ronde kerstboomversiering in de dennenboom.

 

Kerstpegels kopen

Tussen de kerstballen van 15 cm (150mm) op deze pagina, vind je ook een aantal kerstpegels. Het gaat hier om de kleine kerstpegels in ons assortiment. Kerstpegels zijn de lange, pegelvormige kerstballen. Op deze pagina vind je kerstpegels van 15 cm, maar we verkopen ze ook in andere maten. Mocht je nieuwsgierig zijn naar ons aanbod aan kerstpegels, bekijk dan ons volledige assortiment aan kerstpegels eens. Daar vind je de kleine pegels (15 cm) en grotere kerstpegels.

 

Traditionele kerstballen kopen

Naast leuke kerstdruppels en kerstpegels kun je ook traditionele kerstballen met een diameter van 15 cm kopen. Dit zijn mooie kerstballen, rond van vorm. De kerstballen zijn goed afgewerkt. Sommige kerstballen zijn glanzend, anderen mat of met glitters.

 

Sneeuwvlok 15 cm

Mocht je nu echt iets bijzonders willen voor de feestdagen, koop dat een sneeuwvlok voor in de kerstboom. Je vindt een aantal van deze bijzondere kerstballen op deze pagina. De sneeuwvlokken zijn een leuke afwisseling in de versierde kerstboom.

 

Kerstballen 15 cm en andere kerstboomversiering kopen

Hopelijk heb je een goed beeld gekregen van de kerstballen en kerstboomversiering die we op deze pagina aanbieden. Ter herinnering: hier vind je alleen de kerstboomhangers en kerstballen die een diameter van 150 mm/15 cm hebben. Maar we verkopen nog veel meer mooie kerstballen! Mocht je dus grotere of kleinere kerstballen willen kopen, ga dan even naar onze kerstballen-afdeling.

 

Online kerstballen kopen

Alles voor een prachtige kerst koop je snel en voordelig online bij Warentuin! Ook kleine en middelgrote kerstballen (15 cm) bestel je gemakkelijk via onze webshop.  Met een paar klikken heb je jouw kerstboomversiering besteld. Je bestelling wordt zo snel mogelijk bij jouw thuis afgeleverd.

 

Wil je kerstballen kopen, maar kon je op onze website niet makkelijk vinden waar je naar zocht? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door een mailtje te sturen naar klantenservice@warentuin.nl of door ons een berichtje te sturen op Facebook. We helpen je graag verder!

 

Veel plezier met je kerstaankopen en alvast hele fijne feestdagen! Geniet ervan! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag