Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

200 mm

200 mm

Grote kerstballen kopen (20 cm)

Waar kan ik grote kerstballen online kopen? Bij Warentuin! Grote kerstballen, ook wel reuze kerstballen genoemd,  zijn enorm leuke decoratie-items voor kerstdagen. Wij verkopen ze in twee verschillende maten. Op deze pagina vind je alle hangers met een diameter van 20 cm (200 mm). Je kunt daarnaast ook kerstballen met een diameter van 250 mm (25 cm) kopen.  

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

 

 

XXL Kerstballen en reuze kerstballen online kopen

Op deze pagina vind je de traditionele kerstballen met een diameter van 20 cm, oftewel 200 mm. Dit zijn grote kerstballen. Ze worden ook wel XXL kerstballen of reuze kerstballen genoemd. We vertellen je graag iets over grote kerstballen die je bij ons online kunt kopen. Allereerst de voordelen van grote kerstballen:

  • Grote kerstballen zijn geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis;
  • Grote kerstballen zijn unieke kerstdecoratie-items;
  • Reuze kerstballen zijn onbreekbaar;
  • Je kunt grote kerstballen snel en voordelig online kopen bij Warentuin.

 

Grote kerstballen voor binnen en buiten

Wie zegt dat kerstballen alleen maar in een kerstboom thuis horen? Wij niet! Nee, kerstballen kun je ook prima gebruiken om je huis of tuin mee te versieren. Neem nu de grote kerstballen van 20 cm. Zo’n  grote XXL kerstbal is een echte eyecatcher. Je zult ze niet snel in een kleine kerstboom zien hangen. Daar zijn de kersthangers simpelweg te groot voor. Wel zijn grote kerstballen erg geschikt om winkeletalages of je huis of tuin mee te versieren. Decoreer je overkapping bijvoorbeeld met grote kerstballen, hang er mooie kerstverlichting bij en voilà, je hebt prachtige kerstdecoratie. Om de kerstdecoratie zo mooi mogelijk te maken, hebben we drie tips voor je:

  • 1. Koop altijd meerdere grote kerstballen. Een grote kerstbal midden in de kamer ziet er toch wat verloren uit. Door meerdere kerstballen te combineren wordt de versiering met reuze kerstballen een mooi geheel. 
  • 2. Hang de reuze kerstballen op verschillende hoogten, dat geeft een speels effect.
  • 3. Combineer XXL kerstballen met andere kerstversiering. Zo krijgt je huis, tuin of winkel nog meer sfeer!

 

Grote kerstballen kopen, unieke kerstdecoratie-items

Maar waarom zou ik grote kerstballen kopen om mijn winkel, huis of tuin mee te versieren? Daar zijn meerdere redenen voor te noemen. Allereerst zijn grote kerstballen gewoon bijzondere, unieke kerstdecoratie-items. Met XXL kerstballen maak je een grootse indruk op je gasten. Een andere reden om je winkel, huis of tuin met grote kerstballen te versieren, is dat XXL kerstballen vaak onbreekbaar zijn.

 

Reuze kerstballen van plastic zijn onbreekbaar

Vrijwel alle grote kerstballen die je bij Warentuin koopt, zijn onbreekbaar. Reuze kerstballen die je bij Warentuin online kunt kopen, uitzonderingen daargelaten, zijn namelijk van plastic of kunststof gemaakt. Dat is goed nieuws voor iedereen die zelf nog wel eens onhandig kan zijn of onhandige mensen over de vloer krijgt. De reuze kerstballen kunnen tegen een stootje, ze zijn “kindproof”: mochten kinderen een reuzekerstbal laten vallen of omstoten, dan is er niks aan de hand. Voor gevaarlijke glasscherven hoef je niet bang te zijn. Een plastic kerstbal valt namelijk niet in scherven uiteen, maar blijft heel. Ook wanneer een grote plastic kerstbal door harde wind op de grond valt, blijft deze intact. Blijf wel altijd oppassen, je wilt die leuke XXL kerstballen natuurlijk niet beschadigen.

 

Grote kerstballen online kopen

Waar kan ik grote kerstballen online kopen? Bij Warentuin natuurlijk! Wij zijn het grootste online tuincentrum van Nederland met een ongekend groot assortiment kerstballen. Daar zitten ook een heel aantal reuze kerstballen en XXL kerstballen bij. Op deze pagina vind je alle kerstballen met een diameter van 20 cm, ook kun je grote kerstballen met een diameter van 25 cm bij Warentuin online kopen. Maar er is meer! Op Warentuin.nl kun je echt alles voor een prachtige Kerst online bestellen. We leveren kwaliteitsproducten en zijn niet duur!

 

We wensen je een prachtige Kerst en veel plezier met de reuze kerstballen!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag