Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

40 mm

40 mm

Kleine kerstballen (40 mm)

Ben je op zoek naar kleine hartjes kerstballen of stervormige kerstboomhangers? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Op deze pagina vind je traditionele kerstballen met een diameter van 4 cm: kleine kerstballen van glas of plastic. Er zijn drie soorten: ronde kerstballen, hartvormige kerstballen en glazen sterren. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstboom versieren

Kerstmis staat voor de deur! Nog even en dan is het zover. Kerst is een tijd van samen genieten, lichtjes en kaarsjes, warme chocolademelk en een klein laagje witte sneeuw (hopen we dan maar). Maar bovenal: een tijd van kerstbomen! Heb je de jouwe al mooi versierd? Nee? Niet getreurd, wij hebben nog wel een leuke kerstboom-decoratietip voor je.

 

Tip! Hartvormige en stervormige kerstballen

Je heb een kerstboom online besteld of een ouder exemplaar samen met je kind van zolder gehaald. De boom heeft inmiddels een mooi plekje in de kamer gekregen, maar ziet er nog wel een beetje somber uit. Daar moet natuurlijk verandering in komen! Onze tip: maak van je kerstboom een vrolijk kerstkunstwerk met hart- en stervormige kerstballen: hartjes kerstballen en glazen sterren.

 

Bijzondere kerstballen online kopen

Deze bijzondere kerstballen kun je bij Warentuin tegen een klein prijsje makkelijk online kopen. We hebben een reuzegroot assortiment aan glazen en plastic kerstboomdecoratie. Voor ieder wat wils! Ook voor de tortelduifjes en de (pop)sterren in ons midden hebben we wat leuks: kerstballen in de vorm van hartjes en stervormige kerstballen. We vertellen je er iets meer over.

 

Hartjes kerstballen

Laten we beginnen met de hartvormige kerstballen. Met deze bijzondere kerstballen geef je jouw kerstboom een warme en romantische uitstaling. De hartjes kerstballen zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Kies jij voor romantisch rood, winter wit of toch voor lief roze?

 

Glazen sterren

Naast hartjes kerstballen, vind je op deze pagina ook stervormige kerstballen. Dit zijn glazen sterren voor in de kerstboom. Of eigenlijk moeten we “sterretjes” zeggen. Het gaat namelijk om kleine kerstballen met een diameter van 4cm (40 mm). Met deze kleine glazen sterretjes maak je van je kerstboom een sprankelend geheel! De stervormige kerstballen zijn in warme en winterse kleuren te bestellen.

 

Meer kerstballen online bestellen

Bij Warentuin kun je alles voor een prachtige kerst online bestellen. De hartjes kerstballen en stervormige kerstballen zijn slechts een kleine greep uit ons assortiment aan kerstballen. Zijn de kleine kerstballen (40 mm) op deze pagina niet waar je naar op zoek was? Bekijk dan ons volledige assortiment aan kerstballen. Daar vind je zeker de kerstversiering die je zoekt! Je kunt alle kerstballen online bestellen via onze website. Dat is goedkoop en erg makkelijk! Je kerstbestelling wordt bij je voordeur bezorgd.

 

Tip! Kerstboomhangers zoeken

Wil je kerstballen online bestellen, maar kun je op onze website niet vinden waar je naar zoekt? Dan helpen we je graag zoeken. Stuur ons een berichtje met een omschrijving van het product waar je naar op zoek bent naar klantenservice@warentuin.nl of chat met ons op Facebook. We helpen je graag bij het vinden van nieuwe kerstboomhangers!

 

Fijne kerstdagen! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag