Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Maat Onbekend

Maat Onbekend

Kerstballensets & pakket kerstballen

Kerstballen, er zijn er ongelooflijk veel van. Vind je het lastig kiezen? Dan hebben wij de gouden tip voor je: koop een kerstballenset! Zo’n pakket met kerstballen is een slimme keus! Je voorkomt keuzestress én bent vaak veel goedkoper uit dan wanneer je allerlei “losse” kerstballen zou kopen. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kant en klare sets met kerstballen kopen 

De kerstballensets in onze webshop zijn met zorg samengesteld. Iedere set bevat een mix van kerstballen die qua kleur en vorm goed bij elkaar passen. Het zijn kant en klare sets, één kerstballenset is meestal voldoende om een hele boom mooi mee op te tuigen. Naast kerstballen, bevatten een aantal kerstballensets ook kerstslingers en zelfs een piek voor in de boom. Superhandig dus! In één pakket zit alles wat je nodig hebt om je kerstboom mee te versieren.

 

Kerstballenset plastic en kerstballenset kunststof  

De meeste kerstballensets die je bij ons online kunt kopen, zijn van plastic. We verkopen ook een aantal sets met kunststof kerstballen. Kerstballen van plastic en kunststof zijn erg sterk. Ze breken minder snel dan glazen kerstballen. Zeker voor gezinnen met druktemakers, is zo’n sterke kerstballenset ideaal.

 

Goedkope mix van kerstballen

Iets wat ook ideaal aan kerstballensets is, is de prijs. Koop je een kerstballenset? Dan ben je slim bezig! Je zou namelijk ook allemaal kerstballen los kunnen kopen, maar dan ben je vaak veel duurder uit. Een kant en klare set of mix van kerstballen is goedkoper. Zo heb je al een complete set kerstballen (bijna 100 stuks) voor nog geen twintig euro! Kijk, dan zijn nog eens mooie kerstkoopjes.

 

Goede en goedkope kerstballen online kopen

Maar waar kun je kerstballensets kopen? Bij Warentuin natuurlijk! Wij zijn jouw kerstballenspecialist. In onze webshop vind je honderden kerstballen van de beste merken: KSD, Oosterik Home en Nampook. We werken samen met tuincentra door het hele land. Dat maakt dat wij een reuzegroot assortiment aan kerstballen hebben en niet duur zijn. Voor goede en goedkope kerstballensets moet je dus bij Warentuin zijn.

 

Compleet pakket kerstballen online bestellen

Wil je een set kerstballen kopen? Daarvoor hoef je de deur niet uit. Alles voor een prachtige Kerst koop je namelijk gewoon online bij Warentuin. Ook een compleet pakket kerstballen kun je vanuit je eigen huis bestellen. Selecteer de kerstballenset die je wilt kopen,  plaats deze in je winkelwagen, afrekenen en klaar! Je complete set kerstballen wordt zo snel mogelijk thuisbezorgd!

 

We wensen je heel veel plezier met je kerstaankopen

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag