Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Pieken

Pieken

Piek kerstboom kopen

Een piek op de kerstboom, is de figuurlijke kers op de taart. Zonder deze kerstboomversiering is de boom eigenlijk niet af. Wil je een piek voor in de kerstboom kopen? Bekijk dan hier ons aanbod aan kerstboompieken.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstboompiek kopen 

Een kerstboompiek is,  zoals gezegd, een belangrijk onderdeel van de kerstboom. Koop daarom een leuke kerstpiek als finishing touch van de rijkelijk versierde boom. Je hebt veel keus. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende mooie kerstboompieken. Ze verschillen van materiaal en kleur. Je kunt een glazen kerstpiek of een kerstboompiek van plastic kopen.

 

Glazen piek en kerstboompiek van plastic

Glazen kerstversiering wordt over het algemeen wat luxer gevonden. Maar het verschil tussen een glazen kerstpiek en een van plastic is op het eerste gezicht niet goed te zien. Beide kerstboompieken zijn van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Een voordeel van een plastic piek ten opzichte van een glazen piek, is wel de plastic niet zo snel breekt. Met een glazen kerstpiek moet je wel voorzichtig zijn. Een kerstboompiek van plastic is daarom misschien wel erg handig voor gezinnen met jonge kinderen.

 

Kleur van de piek kerstboom

Niet alleen het materiaal, maar ook de kleuren van kerstboompieken verschillen. Kies je voor een romantisch rode, winterdijk witte of misschien toch een feestelijke gouden kerstboompiek? Wij verkopen kerstboompieken in negen verschillende kleuren: blauw, bruin, geel, grijs, groen, paars, rood, roze en wit. Daar zit zeker ook wat moois voor jou tussen. Sommige pieken zijn versierd met glitters, anderen zijn mat of hebben een sierlijke glans.

 

Goedkope kerstversiering

Of je nu een glazen kerstpiek of toch een plastieken piek koopt, om de prijs hoef je je geen zorgen te maken. Kerstboompieken van glas, en ook die van plastic, zijn niet duur. De prijs tussen glazen of plastieken pieken verschilt nauwelijks. Het zijn mooie en goedkope kerstboomversierders. Voor 1 à 2 euro heb je al een prachtexemplaar in huis.

 

Online piek kerstboom kopen

Alle kerstversiering, ook kerstboompieken, bestel je eenvoudig online bij Warentuin. We zijn online de goedkoopste aanbieder van kerstartikelen. We vinden het belangrijk dat iedereen een prachtige Kerst kan hebben. Daarom verkopen we mooie en betaalbare kerstproducten. Bovendien leveren we snel en wordt jouw bestelling in de meeste gevallen gewoon gratis thuisbezorgd.

 

Kerstversiering online kopen

We hebben je iets uitgelegd over ons assortiment aan kerstboompieken, maar er is meer! Bij Warentuin vind je heel veel goedkope kerstversiering. Naast pieken voor in de kerstboom kun je bij ons ook kerstballen,  kerstbomen, kerstverlichting en kersthuisjes kopen. Bekijk ons aanbod aan kerstboomversiering en kerstspullen maar eens. Alles voor een prachtige Kerst vind je bij Warentuin!

 

Hopelijk vind je het leuk om bij ons je kerstinkopen te doen en zien we je nog eens terug! Voeg je ons toe op Facebook, Twitter of Pinterest? Dan ben je altijd op de hoogte van leuke acties.

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag