Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Polystone Deco Kerstballen

Polystone Deco Kerstballen

Beeldjes voor in de kerstboom

Versier je kerstboom met mooie kerstballen en -beeldjes! Hier vind je een overzicht van allerlei leuke kerstballen in bijzondere vormen. De figuren zijn gemaakt van polystone.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstboom versieren met kerstballen

Een echte kerstboom is niet compleet zonder lichtjes en kerstballen. Versier je kerstboom met mooie Nampook-kerstballen gemaakt van polystone. Kun je hierbij wel wat inspiratie gebruiken? Bekijk dan wat leuke ideeën voor het versieren van kerstbomen op onze Pinterest-pagina.

 

Wat maakt deze kerstballen van polystone zo bijzonder?

Polystone kerstballen zijn gemaakt van gemalen steen. Dit wordt vermengd met vloeibaar kunsthars. Door dit mengsel in een mal te gieten, krijgt de kerstbal zijn bijzondere vorm. Polystone kerstballen zijn vaak mooie beeldjes voor in de kerstboom. Zo kun je bijvoorbeeld een polystone engeltje of kerstmannetje voor in de kerstboom kopen.

 

Onbreekbare kerstballen?

Een groot voordeel van polystone kerstballen is dat ze erg sterk zijn. Het zijn kerstballen die niet snel breken. Onbreekbaar zijn ze misschien niet, maar polystone kan tegen een stootje! Ideaal voor huishoudens met kinderen dus.

 

Nampook

De meeste polystone kerstballen die wij verkopen zijn van het merk Nampook. Je kunt kiezen uit verschillende klassieke en grappige kerstfiguurtjes voor in de kerstboom. Naast het engeltje en de kerstman kun je bijvoorbeeld ook een beeldje van een elfje of een hondje in de boom hangen. Zoek het figuurtje uit dat bij jou past!

 

Meer kerstballen

Op deze pagina vind je allerlei leuke kerstballen gemaakt van polystone. Maar Warentuin heeft nog veel meer soorten kerstballen. Bijvoorbeeld glazen kerstballen en kerstballen van plastic. Bekijk ons hele assortiment aan kerstballen.

 

Kerstballen online kopen

Koop jouw kerstballen en -beeldjes voor in de kerstboom eenvoudig online bij Warentuin. Je hebt keuze uit een reuzegroot assortiment aan mooie, klassieke en moderne kerstballen. Er zit zeker ook iets naar jouw smaak tussen!

 

Gratis thuisbezorgd

In de meeste gevallen wordt kerstversiering binnen 48 uur gratis thuisbezorgd. Bekijk de productinformatie voor meer informatie over de bezorgkosten en levertijd.

 

Nog meer kerstversiering kopen?

Hopelijk heb je op deze pagina gevonden wat je zocht. Kunnen we je nog ergens mee helpen? Kijk gerust nog even rond in onze webshop. Kun je iets niet vinden? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar klantenservice@warentuin.nl. Volg ons op Facebook of Twitter, daar geven we veel tuin- en woontips en houden we je op de hoogte van mooie acties.

 

We wensen je een hele sfeervolle winter en veel plezier met je kerstaankopen!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag