Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kersthuisjes

Kersthuisjes

Kersthuisjes kopen bij Warentuin

De kersthuisjes van Lemax en Luville zijn erg gewild bij fervente verzamelaars, maar ook een enkel kersthuisje geeft al net die finishing touch aan je kerstige interieur. Warentuin biedt daarom een uitgebreide collectie kersthuisjes om je kerstdorp mee te complementeren of dat ene hoekje mee aan te kleden.

Product 25 tot 36 van 615

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 25 tot 36 van 615

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kersthuisjes voor je kerstdorp

 

Kersthuisjes voor je kerstdorp kopen doe je natuurlijk zo zorgvuldig mogelijk. Kersthuisjes (met verlichting) vormen immers de basis van een volledig tafereel. Elk dorp heeft een eigen stijl en eigen typen huisjes. Om die reden en om het je wat gemakkelijker te maken hebben we ons aanbod kersthuisjes opgesplitst in een aantal subcategorieën. Welke categorieën dat zijn, zie je in het menu aan de linkerkant van deze pagina.

 

Bedenk wel dat een kerstdorp pas echt gaat leven als je behalve huisjes ook nog wat landschapsdelen en bestrating bestelt, wat bomen, dieren en attributen en wat figuren. Bang dat je te veel uitgeeft? Maak je geen zorgen: bij ons vind je alleen goedkope kersthuisjes en accessoires met bodemprijzen. Da’s wel zo vriendelijk voor je portemonnee!

 

Kersthuisjes voor bij of onder de kerstboom

 

Gaat het creëren van een volledig kerstdorp je iets te ver of heb je daar geen ruimte voor? Dan kun je bijvoorbeeld ook een paar kersthuisjes kopen en die bij de kerstboom neerzetten. Een van de kersthuisjes onder de kerstboom plaatsen is een andere mogelijkheid. Dat huisje vervangt dan de traditionele kerststal.

 

Waar je jouw kersthuisjes ook neer gaat zetten, ze staan vrijwel overal vrolijk. Spijt van je aankoop zul je zeker niet hebben, want de kersthuisjes die wij verkopen zijn tijdloos en gaan dus niet snel vervelen. Ook zijn ze stuk voor stuk van topkwaliteit en gaan ze dus lekker lang mee.

 

Hulp nodig?

 

Weet je niet goed wat nu wel of niet handig of leuk is om in jouw geval te bestellen? Bekijk dan onderstaande vlog van Sep. Sep vertelt je daarin niet alleen meer over de kersthuisjes en bijbehorende artikelen, maar geeft je ook nog een paar praktische tips.

 

.

 

 

Je bestelling eenvoudig thuisbezorgd

 

Kersthuisjes bestellen bij Warentuin is slim, want je hoeft er de deur niet eens voor uit! Alle kerstartikelen die je bij ons koopt, worden namelijk thuisbezorgd. Het thuisbezorgen van jouw kersthuisjes of complete kerstdorp is bovendien in de meeste gevallen helemaal gratis! Bestel je voor € 50 of meer aan producten, dan betaalt Warentuin namelijk de verzendkosten. Er zijn wel enkele uitzonderingen op deze regel. Bekijk voor meer informatie over de verzendkosten de productinformatie.

 

Veel winkelplezier en alvast een gezellige Kerst gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag