Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Figuren

Figuren

kerstdorp figuur kopen

Kerstdorpen zijn populairder dan ooit! Wil jij ook een kerstdorp maken en ben je daarom op zoek naar leuke kerstdorp figuurtjes. Bekijk dan ons grote aanbod aan poppetjes en -figuurtjes voor kerstdorpen op deze pagina. Je kunt alle kerstfiguren online kopen. 

Product 1 tot 12 van 155

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Product 1 tot 12 van 155

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 

 

Goedkope kerstdorp figuurtjes

Het aanbod aan kerstdorp figuurtjes is groot! Warentuin verkoopt poppetjes van grote merken als LEMAX en Luville, maar ook van de wat minder bekende merken als Dickensville en Jaegerndorfer. De figuurtjes zijn van goede kwaliteit en ook nog eens goedkoop! Omdat we samenwerken met tuincentra door heel Nederland kunnen we de poppetjes en figuurtjes voor kerstdorpen goedkoop aanbieden. En nog een voordeel: alle kerstdorpspulletjes kun je bij Warentuin makkelijk online kopen.

 

Kerstfiguurtjes en -poppetjes kopen

Maar waarom kopen zoveel mensen kerstdorpen en kleine poppetjes en -figuren? Ze horen erbij! Kerstpoppetjes en kerstfiguurtjes zijn onmisbaar in een kerstdorp. Want zonder “mensjes” is het wel erg stil en leeg in de straten van jouw zelfgebouwde dorp of stadje. Een kerstdorp komt met kerstpoppetjes en leuke figuurtjes echt tot leven. Ze hebben een betoverende invloed op ons: als we er naar kijken wanen we ons even in een sprookjesachtig winterwonderland. Tussen de kleine huisjes staan nog kleinere poppetjes en figuurtjes. Het is druk in je zelfgemaakte wereld: een verliefd stelletje schaats op een bevroren vijvertje, de kerstman komt cadeautjes langsbrengen en verderop maken vader en moeder een winterse wandeling.

 

LEMAX figuren en Luville poppetjes

Kerstfiguren en -poppetjes maken een kerstdorp dus helemaal compleet. Nu ben je misschien wel nieuwsgierig geworden naar de kerstfiguurtjes die je bij Warentuin kunt kopen. We laten je graag ons grote online assortiment aan kerstfiguurtjes zien. Bij Warentuin kun je de volgende kerstdorp figuurtjes online kopen:

 • LEMAX figuren  
 • Luville poppetjes en figuurtjes voor in een kerstdorp;  
 • Friese kerstfiguurtjes van Dickensville;
 • Ski- en snowboardpoppetjes van Jaeagerndorfer, en;
 • Kerstgroepen van Oosterik Home.

 

Kerstpoppetjes en -figuren online kopen

Alle kerstfiguurtjes van LEMAX, Luville, Dickensville, Jaeagerndorfer en Oosterik Home kun je via onze website gemakkelijk online kopen. Kijk eens rustig rond. Welk figuur vind je mooi en mag zeker niet ontbreken in jouw kerstdorp? Plaats je nieuwe kerstdorp figuur of kerstpoppetje vervolgens in het winkelmandje. Met een paar klikken heb je bestelling geplaatst. Je nieuwe kerstpoppetjes worden zo snel mogelijk thuisbezorgd.

 

Kerstdorpen, kersthuisjes en kerstdorp figuurtjes

Alles wat je nodig hebt voor het maken van een kerstdorp, kun je bij Warentuin online kopen. Kersthuisjes, kerstdorp figuurtjes, treinen, landschappen, lampjes… Bekijk het assortiment aan kersthuisjes en benodigdheden voor het maken van een kerstdorp op onze website. Je zult verstelt staan van het grote aanbod aan lage prijzen.

 

Stuur je ons een foto?

We wensen je heel veel plezier met je kerstdorp en de nieuwe bewoners ervan! Is je kerstdorp af? Dan zijn we erg benieuwd naar het eindresultaat. Stuur je ons een foto van jouw bijzondere kerstdorp. Daar worden we vrolijk van! Insturen van foto’s kan via Facebook.

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag