Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kerstverlichting

Kerstverlichting

Kerstverlichting kopen bij Warentuin

Kerstlampjes voor in de kerstboom, kerstfiguren voor in je tuin of kaarsen voor op de tafel tijdens het kerstdiner: bij Kerst hoort sfeervolle verlichting. Daarom biedt Warentuin je de keuze uit heel veel verschillende soorten binnen- en buiten kerstverlichting, die een warme ambiance creëren op koude winterdagen.

Product 1 tot 12 van 107

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 107

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Kerstverlichting voor binnen

 

Ons ruime aanbod van kerstverlichting voor binnen is behoorlijk ruim en bestaat natuurlijk uit led kerstverlichting voor in de kerstboom, maar ook uit led lichtslangen, led kaarsen en raamfiguren. Met deze unieke kerstverlichting voor binnen tover je je interieur in no time om tot een gezellig verlichte ruimte.

 

Kerstverlichting voor buiten

 

Heb je een tuin en wil je behalve kerstverlichting voor binnen ook buiten kerstverlichting bestellen? Kies dan voor een van de kerstfiguren met led verlichting. Uiteraard zijn deze figuren goed bestand tegen regen en sneeuw en worden ze geleverd met een buitentransformator. Led verlichting is niet alleen heel knus en sfeervol, maar ook heel energiezuinig. Met wat nepsneeuw geef je de figuren verder net dat beetje meer en heb je je tuin al in een paar minuten een extra winterse look gegeven.

 

Kerstverlichting met lichteffecten

 

Of je nu binnen- of buitenverlichting koopt, voor een aantal van onze vormen van verlichting geldt dat je ze niet alleen aan en uit kunt zetten, maar dat je ook bepaalde lichteffecten in- of uit kunt schakelen. Veel lichtslangen, decoratieve ijspegels en andere buitenverlichting zijn namelijk voorzien van meerdere lichteffecten.

 

Er is bijvoorbeeld verlichting met knippereffect en verlichting met fonkeleffect. Is het knippereffect ingeschakeld, dan gaan de verschillende lampjes snel aan en uit. Dit geeft een heel vrolijke uitstraling. Is het fonkeleffect ingeschakeld, dan gaan de verschillende lampjes langzaam aan en uit. Dit geeft een heel warme uitstraling.

 

Ook zijn sommige lichtslangen en -snoeren uitgerust met het een lichteffect in de vorm van looplicht. Bij deze vorm van verlichting gaan de verschillende lampjes elk steeds vlak na elkaar aan en uit. Hierdoor lijkt het net alsof er licht door de lichtslang of het lichtsnoer ‘loopt’. Looplicht maakt je tuin extra speels en levendig.

 

Kies ook voor gemak en shop online

 

Wees slim en koop ook je kerstverlichting voor binnen en de kerstverlichting voor buiten (led) bij Warentuin. Bestellen gaat heel gemakkelijk. Dat doe je namelijk gewoon vanuit je eigen huis, om precies te zijn vanuit je luie stoel! Neem de tijd en bekijk eerst eens rustig wat je mooi vindt. Heb je je keuze gemaakt? Leg alle producten die je wilt kopen dan in je virtuele winkelwagentje en rond je bestelling af. Wij gaan daarna voor je aan de slag en zorgen ervoor dat je order zo snel mogelijk jouw kant op komt! Ideaal, toch?

 

Alvast veel plezier met je aankoop en heel fijne feestdagen!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag