Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Koppelverlichting

Koppelverlichting

Koppelverlichting kopen

Wil je je tuin met kerstverlichting versieren? Dan heb je koppelverlichting nodig. Met de koppelbare tuinverlichting van Luca Lighting of Nampook wordt jouw lichtproject een groot succes! Op deze pagina vind je professionele kerstverlichting voor buiten. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luca koppelverlichting

De meeste koppelverlichting die wij verkopen, is van Luca Lighting (Connect 24). Luca Lighting is een gerenommeerd verlichtingsmerk. Het bedrijf is gespecialiseerd in ledverlichting. In de donkere dagen voor Kerstmis zorgt de kerstverlichting van Luca voor extra sfeer zowel binnen als buiten. De koppelverlichting en lichtslierten die je op deze pagina vindt, zijn speciaal voor buiten. Hiermee koppel je verschillende snoeren en lampjes aan elkaar en vorm je een unieke lichtconstructie. Met koppelverlichting kun je dus eindeloos variëren.

 

LED

Koppelverlichting is vooral populair kort voor de feestdagen. Zo eind november/begin december worden bomen, hekwerken, schuurtjes en woninggevels weer massaal versierd met kerstverlichting. Dat snappen wij wel. Het ziet er namelijk prachtig uit! En, wist je dat die tuinverlichting ook nog eens energiezuinig is. Bijna alle koppelverlichting die je bij ons online kunt kopen, werkt namelijk op led-lampjes. En dat is goed nieuws voor je portemonnee. Led-lampjes branden namelijk erg lang en zijn energiezuinig. Dat wordt dus extra lang en extra voordelig genieten van kerstverlichting buitenshuis!

 

Koppelbare kerstverlichting

We nemen je even mee in ons assortiment aan koppelbare kerstverlichting. We laten je zien wat voor koppelverlichting en hulpstukken je allemaal bij Warentuin kunt kopen. Vervolgens leggen we je kort uit hoe je je tuin makkelijk kunt versieren met koppelbare tuinverlichting. En dan rest er nog maar een ding: mooie tuinverlichting uitzoeken!

 

Ons assortiment aan koppelbare buitenverlichting

Maar allereerst: ons assortiment. Bij Warentuin vind je mooie lichtslierten, ijspegellampjes en alles wat je nodig hebt om kerstverlichting buitenshuis makkelijk en veilig aan te sluiten. Dit is wat je bij ons kunt kopen:

  • Ledverlichting voor buiten;
  • Koppelverlichting in de vorm van ijspegels;
  • Hangende kerstverlichting;
  • Verlengsnoeren;
  • Kabels, en; 
  • Transformators.

 

Hoe kan ik mijn tuin versieren met kerstverlichting?

Je kunt je tuin makkelijk versieren met koppelverlichting. Hoe? Dat leggen we je in drie korte stappen uit:

  • 1. Allereerst heb je een transformator nodig. Aan het ene uiteinde van zo’n apparaatje zit een gewone stekker (230 V) voor in het stopcontact. Aan de andere kant  zit een waterdichte aansluiting waar de kerstverlichting aan gekoppeld kan worden.

  • 2. Dan is het eigenlijk heel simpel. Je koopt de koppelverlichting die je mooi vindt en sluit deze op de transformator aan. Iedere lichtsliert, bijvoorbeeld ijspegelverlichting, heeft twee aansluitingen. Aan de ene kant worden led-lampjes voorzien van stroom en aan de andere kant kan weer een nieuwe lichtbron gekoppeld worden.

  • 3. Soms is het handig om een verlengsnoer of splitkabel te gebruiken. Daarmee kun je de kerstverlichting begeleiden en ook verder van een elektriciteitsbron zaken feestelijk verlichten.

 

Koppelverlichting online kopen

Alles voor een mooi verlichte tuin, koop je voordelig online bij Warentuin. Op deze pagina kun je koppelverlichting kopen. Ook vind je hier verschillende stekkers en verlengsnoeren die handig kunnen zijn bij je lichtproject. Mocht je nog vragen hebben over koppelverlichting of tuinverlichting mail dan naar klantenservice@warentuin.nl of stuur ons een berichtje via Facebook.

 

We wensen je veel plezier met je aankoop! 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag