Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kerstversiering

Kerstversiering

Kerstversiering bestellen bij Warentuin

Wil je kerstversiering kopen voor in de kerstboom of voor in of om je huis en tuin? Dat treft! Bij Warentuin bieden we je namelijk een breed assortiment aan fraaie kerstversiering voor binnen en buiten. En weet je wat nou zo leuk is? Je betaalt er nooit te veel voor!

9 Product(s)

per pagina

9 Product(s)

per pagina

Kerstversiering voor binnen

 

Een mooi gedecoreerde kerstboom in de hoek van de kamer, vrolijke kerstkussens op de bank, leuke kerststukjes op tafel. Warentuin verkoopt verschillende soorten goedkope kerstversieringen die passen bij een landelijk interieur, een romantisch interieur of juist een super strak en modern interieur. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

 

Kerstversiering voor buiten

 

Heb je een buitenruimte en wil je het ook daar gezellig maken? Bekijk dan eens onze kerstdecoratie voor buiten. De meeste kerstversiering voor buiten is voorzien van led verlichting. Led verlichting is energiezuinig en gaat langer mee dan andere vormen van verlichting. Dat is natuurlijk erg handig, omdat kerstdecoraties met verlichting voor buiten vaak de hele dag ‘aan’ staan. Ook worden led lampjes niet warm en dat is wel zo veilig.

 

Kerstversiering zelf maken

 

Oké, je maakt kerstverlichting natuurlijk niet echt zelf, maar waar je die verlichting gaat gebruiken bepaal je natuurlijk wél zelf. Met onze lichtslangen decoreer je eenvoudig de gang en het trappenhuis van je huis binnen en de gevel of dakgoot van je huis buiten. De kerststukjes of tafelversiering die je zelf hebt gemaakt krijgen een speciale touch met ijspegelverlichting. Of gebruik verlichting om je zelfgemaakte creaties buiten een extra mooie uitstraling te geven.

 

Kerstdecoratie voor binnen en buiten online bestellen

 

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van het decoreren met kerstversieringen uit onze webshop. Je vindt bijvoorbeeld standaard versieringen voor binnen of specifieke kerstfiguren als kersdecoratie voor buiten. Ga er eens goed voor zitten, blader door ons aanbod en maak je keuze. Plaats de producten die je net hebt geselecteerd in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af door te kiezen voor een van onze veilige online betaalmogelijkheden en te betalen. Daarna gaan wij voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk wordt thuisbezorgd.

 

Vragen?

 

Heb je nog vragen over een van onze producten of over de bezorging van je bestelling? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Dat kan zowel telefonisch (085-2736336) als schriftelijk (klantenservice@warentuin.nl). Bel je het liefst? Dan kan dat op werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 en 16.30 uur. Mail je het liefst? Dan kan dat natuurlijk altijd. 80% van alle e-mails die bij ons binnenkomen, beantwoorden we op de dag zelf, ook op feestdagen en in de weekenden.

 

Wij wensen je in ieder geval alvast veel plezier met je aankoop en een fijne Kerst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag