Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Figuren & Beelden

Figuren & Beelden

Kerstbeelden kopen

Kerstversiering koop je voordelig en snel bij Warentuin! Op deze pagina vind je ons aanbod aan kerstbeelden en -figuren van het merk Nampook. Ook verkopen we kersthuisjes en figuren voor bij de kerststal.

1 Product(s)

per pagina

1 Product(s)

per pagina

Het assortiment

Warentuin heeft een groot assortiment aan kerstbeelden en kerstfiguren. Eigenlijk alles wat je zoekt aan kerstversiering, kun je bij Warentuin vinden. We hebben kerstbeelden voor kerstdorpen en -stallen. Ook verkopen we kerstgroepen, dat zijn meerdere beelden die samen een groep figuren vormen.

 

Kerstdorpen

Kerstbeelden zijn een fantastische aanvulling bij kersthuisjes. Gebruik je fantasie en maak met kleine huisjes, poppetjes en versiering het allermooiste kerstdorp. Zo eentje waar de straten zijn bedekt met sneeuw, waar sfeervolle stenen huisjes en winkeltjes staan en de mensen schaatsen op het ijs. Het kan allemaal! Met mooie kersthuisjes en -figuren bepaal je zelf hoe je dorp eruit ziet. Fleur het geheel op met kerstbeelden van LEMAX of Luville.

 

Kerststallen

Naast beelden voor kerstdorpen vind je bij ons ook de klassieke beelden en kerstfiguren voor een kerststal. Het kindeke Jezus in een kribbe, en de os en de ezel ernaast, dat is het klassieke beeld van Kerst. Breng ze naar je eigen miniatuur stal. Ook Maria, de moeder van het jonge leven, is als beeldfiguurtje te verkrijgen. Ben je een beeldje kwijtgeraakt of is je kerstgroep niet meer compleet? Vind dan het ontbrekende beeld bij ons terug!

 

Kerstgroep beelden

Wil je een groep kerstbeelden kopen? Ook dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Bij ons koop je online kleine en grote kerstbeelden. Veel beelden kun je los kopen, maar we verkopen ook groepen kerstbeelden.

 

Goedkoop

Kerstversiering van de merken Nampook, LEMAX en Luville is van zeer goede kwaliteit. Je weet zeker dat je bij ons nooit te veel betaalt voor je beelden, figuren en huisjes. Deze kerstproducten zijn bij ons goedkoop te verkrijgen.

 

Kerstbeeld zoeken

Gebruik de filters aan de linkerkant en vind zo precies wat je zoekt. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons dan een berichtje met je een omschrijving van het kerstbeeld of -figuur waar je naar op zoek bent. Dat kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar klantenservice@warentuin.nl.

 

Gratis bezorgd

De meeste kersthuisjes, kerstbeelden en kerstfiguren worden gratis thuis bezorgd. Bekijk de productinformatie voor meer informatie over de bezorgkosten en levertijd.

 

We wensen je heel veel plezier met je LEMAX kersthuisje, Luville kerstfiguur of andere kerstaankoop! 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag