Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Vazen & Glazen

Vazen & Glazen

Vaas of stolp kopen

De mooiste vazen en glazen stolpen koop je bij Warentuin. Versier ze met lichtjes of zet er een mooi kerststukje in, dan zijn ze extra geschikt voor de feestdagen! Op deze pagina vind je ons grote aanbod aan decoratieve vazen en stolpen die je online kunt kopen. De meeste vazen zijn van glas, maar bij ons vind je ook vazen van keramiek of marmer.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Decoratieve vazen

Het aanbod aan decoratieve vazen is groot. We lichten een aantal soorten vazen uit die extra leuk zijn voor de feestdagen:

  • mooie glazen vazen;
  • glazen stolpen, en;
  • grote vazen.

 

Glazen vaas

Glazen vazen zijn populaire woonaccessoires. Het zijn stijlvolle producten, geschikt om bloemen in te etaleren. Een mooie bijkomstigheid van enkele glazen vazen die Warentuin verkoopt is dat ze gemaakt zijn van gerecycled glas. Dat is dubbelop genieten: jij profiteert van een mooie, goedkope vaas en het milieu wordt niet extra belast.

 

Glazen stolp kopen

Een wel heel speciale “vaas” is een stolp. Stolpen zijn helemaal hip. Het zijn als het ware glazen huisjes waar je mooie voorwerpen onder presenteert. Een glazen stolp heeft vaak een houten bodemplaatje. Hierop kun je rondom de feestdagen mooie kerstversiering plaatsen. De versiering komt onder zo’n trendy glazen stolp nog beter uit! Wil je een glazen stolp kopen, zorg er dan voor dat de stolp groot genoeg is voor jouw decoratieve plan. Je hebt glazen stolpen namelijk in verschillende maten. En die variëren nogal: van zo’n 20 cm tot bijna 1,2 meter doorsnede.

 

Grote vazen

Glazen vazen en stolpen kun je in allerlei soorten en maten kopen. Dat geldt ook voor keramieken en marmeren vazen. Je hebt kleine vazen en grote vazen. Grote vazen zijn erg leuk om te versieren met lichtjes of decoratieve takken. Ze staan prachtig op de vensterbank en geven tijdens de donkere dagen rondom de jaarwisseling die extra sfeer en dat extra beetje gezelligheid. In grote glazen vazen kun je bijvoorbeeld eenvoudig lichtstrengen plaatsen. Dat is een prachtig gezicht.

 

Vazen online kopen

Heb je een mooie vaas gezien? Wacht dan niet te lang en bestel je vaas meteen online! Dat gaat heel makkelijk via onze webshop. We hebben een groot assortiment aan vazen en stolpen, daar zit er zeker ook eentje voor jou bij! Bekijk het aanbod en bestel direct, binnen een paar dagen staat de vaas te pronken in jouw woonkamer of keuken.

 

Meer vazen

Op deze pagina hebben we decoratieve vazen en stolpen voor de winterse feestdagen op een rijtje gezet. Ons aanbod aan potten en vazen is groter. Staat jouw perfecte vaas niet tussen de producten op deze pagina? Kijk dan even bij de afdeling potterie. Daar kun je nog veel meer mooie potten en vazen kopen.  

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag