Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kerststallen en -figuren

Kerststallen en -figuren

Kerststal kopen

Waar kan ik goedkoop een mooie kerststal kopen? Bij Warentuin natuurlijk! We bieden een groot assortiment aan prachtige kerststallen tegen verrassend lage prijzen. Ook kun je bij ons figuren voor in de kerststal kopen.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Welke kerststal past bij mij?

Er zijn verschillende soorten kerststallen te koop. Wij maken voor het gemak onderscheid tussen klassieke en moderne kerststallen. Klassieke kerststallen zijn vaak van hout gemaakt. Ook de beeldjes van Jozef, Maria en andere figuren in de kerststal zijn uit hout gesneden. Moderne kerststallen zijn niet altijd van hout gemaakt, de beelden zijn vaak wat abstracter vormgegeven. Je kunt een kerststal kopen met losse beelden of een kerststal kopen waarbij stal en beelden één geheel vormen en aan elkaar vastzitten.

 

Welke figuren zijn bij een kerststal inbegrepen?

Kerstallen geven sfeer en vertellen een bijzonder verhaal: dat van de geboorte van het kindje Jezus. Een kerststal in huis herinnert je aan die gebeurtenis. Het eerste kerstfiguur waar je aan zal denken, is waarschijnlijk het kerstkindje Jezus in een kribbe van hout. Maar er zijn meer figuren die bij een kerststal horen. Als je een kerststal koopt, zitten daar doorgaans in ieder geval de figuren van Maria, de moeder van Jezus, en Jozef, de geliefde van Maria bij. Bij de meeste kerststallen zijn ook figuren van herders (soms met schapen), de drie wijzen uit het Oosten, een os en een ezel inbegrepen.

 

Los figuren voor in de kerststal kopen

Kan ik bij jullie ook kerstfiguren los kopen? Ja, dat kan! Wil je je kerststal uitbreiden met figuren of ben je een kerstfiguur kwijtgeraakt en daarom op zoek naar een nieuwe? Dan hoef je niet een volledig nieuwe kerststal aan te schaffen, maar kun je losse figuren voor in de kerststal kopen.

 

Goede kwaliteit

Je wil een kerststal kopen, maar dat moet wel een mooie en goede zijn. Dat snappen wij heel goed. Daarom vind je bij ons goedkope kerststallen van goede kwaliteit. Je kunt een kerststal kopen van topmerken zoals Luca en Nampook.

 

Gratis thuisbezorgd

De meeste kerststallen en kerstfiguren worden gratis thuisbezorgd. Bekijk de productinformatie voor meer informatie over de bezorgkosten en levertijd.

 

Online kerststal kopen

Alle kerstversiering voor een prachtige Kerst koop je snel en voordelig online bij Warentuin. Ook kerststallen en kerstfiguren kun je bij ons makkelijk online bestellen. Gebruik de filters aan de linkerkant en vind de stal of het figuur waar je naar zocht. Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. Stuur ons een berichtje via Facebook of mail ons op klantenservice@warentuin.nl.

 

Warentuin wenst je een prachtige Kerst!

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag