Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kettingen & Kralen

Kettingen & Kralen

Kralenketting kopen? (kerstversiering)

Kerstslingers met kralen hangen prachtig in een kerstboom. Breng je huis helemaal in de kerstsferen met kralenslingers. Op deze pagina vind je heel veel kralenkettingen: goedkope kralenkettingen, plastic kralenkettingen en andere prachtige slingers voor in de kerstboom. Welke vind jij het mooist?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstversiering te koop

Bij Warentuin koop je..

  • ... mooie en goedkope kralenkettingen;
  • plastic kralenkettingen, en;
  • heel veel andere prachtige kerstversiering voor in de kerstboom.

De kralenketting, ook wel kerstslinger met kralen of kralenslinger genoemd, is populaire kerstversiering. Hiermee breng je je huis helemaal in de kerstsferen! Kralenkettingen worden vaak in een kerstboom gehangen. Ook kun je een kralenketting goed gebruiken om kerststukjes mee te decoreren. Wat in de vensterbank prachtig staat, zijn glazen vazen versierd met takken en kralen.

 

Plastic kralenkettingen

In ons assortiment aan kralenkettingen vind je heel veel kettingen van plastic. Dit zijn relatief goedkope kralenkettingen. Maar zo ogen ze niet. De kerstslingers met kralen zijn goed afgewerkt en hebben een luxe uitstraling. Plastic kralenkettingen zijn te bestellen in verschillende prachtige kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstrode, okergouden of winterwitte kralenketting kopen

 

Kralenslingers Nampook en  kerstslingers KSD

Kies voor mooie én goedkope kralenkettingen van Nampook of KSD. Dit zijn twee kwaliteitsmerken op het gebied van kerstversiering. De kerstslingers met kralen hebben een lange levensduur en zijn prachtig vormgegeven.

 

Waar moet ik op letten bij het kopen van een kralenslinger?

Wil je een kralenketting kopen? Let dan extra op twee zaken:

  • De diameter van de kralen, en;
  • De lengte van de kralenketting.

 

De diameter van de kralen en de lengte van de kralenketting staan altijd op de productpagina vermeld. Het is belangrijk hierop te letten, want je wil natuurlijk wel een kralenslinger kopen die aan je wensen voldoet.

 

Een kralenslinger moet niet te kort zijn. Ook is het goed om op de grootte van de kralen te letten. Sommige kralenkettingen hebben grote kralen, andere kleine.  Op de foto is dit niet altijd goed te zien, maar in de omschrijving bij het product staat de diameter van de kerstkralen vermeld. Er zijn kralen met een diameter van een aantal centimeters, dit zijn grote kralen die lijken op kerstballen, en er zijn kleine kralen met een diameter van nog geen centimeter. 

 

Kralenketting online kopen

Waar wacht je nog op? Vind jouw nieuwe kerstversiering bij Warentuin. Bestel goede en goedkope kralenkettingen direct eenvoudig online. Gebruik de filters aan de linkerkant en vind zo precies wat je zoekt. Binnen een paar klikken is je bestelling geplaatst en worden je kralenslingers even later aan de voordeur bezorgd.

 

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Stuur ons dan een berichtje met een omschrijving van de kralenketting waar je naar op zoek bent. Dat kan via Facebook of door een mailtje te sturen naar klantenservice@warentuin.nl.

 

Kerstversiering online kopen

Kralenkettingen zijn prachtig, maar misschien wil je ook andere kerstversiering kopen. Geen probleem! Warentuin heeft een megagroot assortiment aan kerstversiering (goed en goedkoop!). Op deze pagina vind je een overzicht van al onze kralenkettingen voor de Kerst, maar ook voor kerstverlichtingen, kerstslingers, kersthuisjes en heel veel andere kerstversiering ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk maar eens op de pagina Kerst.

 

We wensen je een sfeervolle winter en veel plezier met jouw kerstslingers!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag