Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kussens & Knuffels

Kussens & Knuffels

Kussens, dekens en kerstknuffels

Zorg voor een warme sfeer met de woonaccessoires van Nampook. Op deze pagina vind je ons aanbod aan sierkussens, dekens, poefs en vloerkleden. Wil je een pluche knuffelbeer of andere kerstknuffel kopen? Ook dan zit je hier goed.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Winter

Ga sfeervol de winter door, zorg voor mooie woonaccessoires in je huis. Kussens en kaarsen zijn echte must-haves tijdens de wintermaanden. Ook een gezellige kerstknuffel is aan te raden. Het is een leuk kerstcadeau waar vooral kinderen dol op zijn!

 

Speciaal voor de winterse feestdagen hebben wij de mooiste kussens en leukste kerstknuffels op een rijtje gezet. Wat kun je hier zoal kopen? Het volgende:

  • sfeervolle kussens
  • knuffelberen en andere kerstknuffels;
  • leuke poefs;
  • mooie dekens, en;
  • decoratieve vloerkleden.

 

We lichten twee productgroepen extra uit: sierkussens en kerstknuffels.

 

Sierkussens online kopen

Fleur je bankstel op met mooie sierkussens van Nampook. Deze zijn te koop in vele stijlen en vormen. Van klassiek tot modern. Daar zit vast ook iets voor jou bij. Veel sierkussens zijn vierkant. Maar je kunt  bij Warentuin ook kussens in andere vormen kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een rond kussen? Combineer de verschillende vormen eens met elkaar, dat geeft een speels effect. Heb je een paar mooie kussens gevonden? Misschien vind je het dan nog leuk om er een bijpassend kleed of een bijpassende deken bij te kopen. Deze kun je over (de leuning van) jouw bankstel draperen, dat ziet gezellig uit!

 

Kerstknuffel kopen

Naast kussens kun je bij Warentuin ook mooie kerstknuffels kopen. Heerlijk toch, zo’n pluche knuffeldier? Koop je er een voor je zoon of dochter? Voor jezelf? Of doe je een knuffelbeer cadeau aan een goede vriend? Hoe dan ook: de mooiste kerstknuffels vind je bij Warentuin. Een populaire, misschien wel dé populairste, kerstknuffel is de kerstbeer. Deze knuffelbeer doet veel kinderharten smelten.

 

Goedkope kerstknuffels en kussens

Kerstknuffels en kussens hoeven niet duur te zijn. Bij Warentuin vinden we het belangrijk om goede en goedkope producten te verkopen zodat iedereen er plezier van kan hebben. Wil je een kerstknuffel kopen? Dan hoef je dus niet een groot budget te hebben. Bij Warentuin kun je verschillende goedkope kerstknuffels kopen die maar een paar tientjes kosten. Hetzelfde geldt voor de kussens: ook die zijn niet duur. Voor nog geen vijftien euro heb je al een prachtig sierkussen van goede kwaliteit.

 

Andere sierkussens

Op deze pagina vind je kerstknuffels en allerlei woonaccessoires van textiel: sierkussens, dekens, poefs en vloerkleden. Alle spullen komen uit het winterassortiment. Ben je op zoek naar ander textiel? Zoek je bijvoorbeeld sierkussens voor tuinmeubelen? Kijk dan eens bij kussens en kleden.

 

Online kopen

Koop al je woonaccessoires, kussens en kerstknuffels voor een sfeervolle winter eenvoudig online bij Warentuin. Gebruik de filters in het linkermenu en vind binnen een paar klikken waar je naar op zoek bent.

 

Vragen?

We vinden het leuk om met je in contact te blijven. Volg ons op Facebook of Twitter. Daar kun je al je vragen stellen en houden we je op de hoogte van leuke aanbiedingen. Mocht je geen Facebook of Twitter hebben, mail je vraag dan naar klantenservice@warentuin.nl.

 

We wensen je een sfeervolle winter en heel veel plezier met je aankoop!

 

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag