Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen

Kunstkerstboom kopen bij Warentuin

Niets is gezelliger dan tijdens Kerst met familie en vrienden rond de kerstboom te genieten van sfeervolle feestdagen. Daarom biedt Warentuin je een ruime keuze aan kunstkerstbomen. Dat deze bomen lang meegaan geen naalduitval kennen en gemakkelijk in elkaar te zetten zijn maakt ze een gewild product. Welke koop jij?

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstboom aanschaffen: zo begin je

 

Kunstkerstbomen zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom is het goed om van tevoren te bedenken wat jij mooi en praktisch vindt. Tussen de wat duurdere kunstkerstbomen die we verkopen zit meestal de mooiste kunstkerstboom, omdat deze er vaak het natuurlijkst uitziet. Verder moet je niet vergeten van tevoren na te denken over de hoogte, breedte en kleur van een boom.

 

Hoogte

 

Het zou zonde zijn als je een fraaie nepperd hebt besteld die niet blijkt te passen. Welke kerstboomhoogte past er in jouw speciaal voor de boom vrijgemaakte ruimte? Een boom met een piek die ongeveer 30 centimeter van het plafond af zit, komt vaak het best tot zijn recht.

 

Bij een kunstkerstboom van 3 meter of meer kost het plaatsen van lampjes heel veel tijd. Kies daarom altijd voor een boom met ingebouwde ledlampjes als je zo’n boom wilt bestellen. Raken bij jou de lampjes voor in de kerstboom bij jou altijd in de knop? Ook dan is het verstandig voor een kunstkerstboom met geïntegreerde ledverlichting te kiezen. Dit voorkomt een hoop ergernis.

 

Breedte

 

Behalve op de hoogte van een kunstkerstboom moet je natuurlijk letten op de breedte van de kunstkerstboom. Weet je zeker dat je voldoende plaats voor de boom van je keuze? Is de plek wat krapjes, dan kun je overwegen een extra smalle kunstkerstboom of een kleine houten kunstkerstboom te kopen.

 

Kleur

 

Wil je een groene of blauwe kunstkerstboom of een met besneeuwde takken? Van elke kleur hebben wel een kunstkerstboom in de aanbieding. Groene bomen hebben een frisse en warme uitstraling, blauwe bomen hebben een wat koele, maar chique uitstraling en een besneeuwde kunstkerstboom geeft je een extra winters gevoel. Bedenk eerst welke kleur je zelf het mooist vindt en bekijk daarna of die kleur bij je interieur past.

 

Wil je nog meer tips?

 

Wil je nog meer tips waarmee je de perfecte kunstkerstboom kunt kopen? Bekijk dan hieronder de uitgebreide vlog van Sep.

 

 

 

Bestel ook je kunstkerstboom online

 

Heb je bij ons de ideale kunstkerstboom gevonden? Mooi zo! Hem dan in je virtuele winkelmandje en je bestelling af te ronden is dan het enige dat je nog hoeft te doen. Wij zorgen er daarna voor dat de boom netjes thuisbezorgd wordt. Heb je een ring erbij gekocht, dan wordt die vanzelfsprekend ook meegeleverd. Een kerstboom kopen was nog nooit zo eenvoudig!

 

Veel shopplezier en gezellige momenten rond de boom gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag