Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Decoratie Kerstbomen

Decoratie Kerstbomen

Kunstkerstboompje kopen

Kerstbomen koop je voordelig online bij Warentuin. Je kunt bij ons echte kerstbomen en kunstkerstbomen kopen. Op deze pagina vind je verschillende decoratieve kerstboompjes van hout.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kleine kunstkerstbomen

Zo’n kerstboompje is een leuke en goedkope woonaccessoire voor de feestdagen. De kerstboompjes zijn niet groot. Het zijn kleine kunstkerstbomen van vaak maximaal 30 cm. De meesten zijn gemaakt van hout. 

 

Houten kerstboompje

Zo’n houten kerstboompje is een prachtig decoratief voorwerp. En, ook niet onbelangrijk, kleine kerstboompjes van hout heb je binnen een paar tellen staan.  Zo’n houten kerstboompje hoef je niet op te tuigen, het is al een eyecatcher op zich. Het enige dat je moet doen is het een mooi plekje in je woonkamer geven en de stekker in het stopcontact steken. Voilà, genieten maar!

 

Kerstboom voor in de vensterbank

Een houten kerstboompje is een kleine kunstkerstboom en daardoor uitermate geschikt voor in de vensterbank of als tafeldecoratie. Het geeft een gezellige sfeer tijdens de donkere winterdagen. Zeker wanneer het kunstkerstboompje leuke ledlampjes heeft. Je kunt een klein kunstkerstboompje ook plaatsen bij een kerststal of kerstdorp, dat staat prachtig!

 

Kunstkerstboompje online kopen

Kerstboompjes, neppe en echte, koop je voordelig online bij Warentuin. Wij zijn het grootste online tuincentrum van Nederland! Dat is goed nieuws voor iedereen die graag online aankopen doet. Alles voor huis, tuin en dier kun je bij ons online bestellen. We zijn niet duur en leveren het snel bij je thuis. Bezorging is meestal gratis!

 

Meer kerstversiering

Kerstboompjes zijn leuk. Hopelijk vind je bij Warentuin het kerstboompje waar je naar op zoek bent. Ben je nu op zoek naar nog meer kerstversiering? Klik dan nog even verder naar ons gehele assortiment aan kerstartikelen. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor een prachtige Kerst! Kerstbomen (echte en neppe), kerstballen, kersthuisjes en nog veel en veel meer.

 

We wensen je (alvast) fijne feestdagen en veel plezier met je kerstaankopen!

 

Vind je het leuk om bij ons je kerstinkopen te doen? Dan zien we je graag nog eens terug! Voeg ons toe op Facebook, Twitter of Pinterest. Zo ben je altijd op de hoogte van leuke acties.

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag