Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Doe Het Zelf, Kerstgroen, Oase, etc...

Doe Het Zelf, Kerstgroen, Oase, etc...

Kerstgroen kopen bij Warentuin

Warentuin heeft alles in huis om je bloemstukje of vensterbank een winterse, kerstige sfeer te geven, perfect voor de feestdagen. Via deze pagina kun je onder andere kerstgroen kopen in de vorm van mos of oase en decoratiemateriaal in de vorm van kurk. Wat ga jij ermee maken?

8 Product(s)

per pagina

8 Product(s)

per pagina

Oase voor kerststukjes

 

Een kerststukje maken begint vaak met een stuk steekschuim of oase. Daarom kun je bij ons oase voor kerststukjes kopen in heel veel verschillende vormen. De meest gangbare vorm zijn de rechthoekige blokken. Ga je er eenmaal mee aan de slag, zorg er dan voor dat je de hoekjes ervan afsnijdt. Op die manier kun je de oase veel gemakkelijker wegwerken en krijgt je stukje een natuurlijkere vorm.

 

Mos kerstgroen soorten

 

Kerststukjes kun je opvullen met mos, maar je kunt het uiteraard ook ergens anders voor gebruiken.

 

De meest verkochte mossoort is platmos, een soort met prachtige gerimpelde blaadjes. Met dit mos kun je voor de feestdagen bijvoorbeeld vrolijke mosbollen maken die je vervolgens kunt versieren of je decoreert er dus je kerststukje mee.

 

Behalve platmos kun je bij ons ook Tillandsia mos of Spaans mos kopen. Deze mossoort bestaat uit langwerpige, flexibele blaadjes. Met dit mos kun je kerststukjes op een mooie manier opvullen. Tillandsia mos kun je daarnaast in kerstkransen verwerken. De draadstructuur van het mos zorgt verder voor diepte in je creaties.

 

Ter inspiratie kun je hieronder naar Seps vlog over kerststukjes kijken.

 

 

 

 

Nepsneeuw als finishing touch

 

Wil je je kerststukje een extra winterse look geven? Maak het dan af door er wat nepsneeuw op te spuiten. Uiteraard is Warentuin ook de plek waar je die nepsneeuw kunt kopen. Nepsneeuw kun je trouwens ook prima gebruiken om je ramen in winterse kerstsferen te brengen. Spray alleen wat van het spul onderaan voor een ‘sneeuwlaagje’ of gebruik stencils om speciale vormen op het hele raamoppervlak te spuiten.

 

Foto van het eindresultaat

 

Heb je met het kerstgroen of de nepsneeuw iets moois gemaakt? Wij zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat! Pak dus die telefoon, maak een foto, surf naar onze Facebook- of Twitterpagina en laat ons zien wat het is geworden!

 

Online kerstgroen en nepsneeuw bestellen

 

Bij Warentuin is kerstgroen en nepsneeuw kopen heel eenvoudig. Je bladert gewoon door de artikelen op deze pagina, klikt op de kerstgroen soorten en sneeuwsoorten die je wilt hebben en plaatst die in je virtuele winkelwagentje. Daarna doorloop je de bestelprocedure en reken je af. Heb je dat gedaan? Dan zorgen wij ervoor dat je je order netjes verpakt en zo spoedig mogelijk krijgt thuisbezorgd! Kan het nog gemakkelijker?

 

Alvast veel knutselplezier en gezellige feestdagen gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag