Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Kale Kransen & Kaarshouders

Kale Kransen & Kaarshouders

Kransen kopen

Kerstkransen, de mooisten maak je natuurlijk zelf! Op deze pagina vind je alles wat je nodig hebt om kale kransen om te toveren tot prachtige pronkstukken: waxinelichthouders, kerstballetjes, ijzerdraad.. Natuurlijk kun je de kransen zelf ook bij ons kopen. Je hebt keuze uit een strokrans of een krans met mos.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Kerstkrans maken

Een krans is de perfecte basis voor een prachtig decoratief stukje. Versierde kransen worden vaak gebruikt als kerstdecoratie. Zo’n krans staat prachtig op tafel. Je kunt een krans ook heel goed aan je voordeur hangen. Zo geef je je gasten meteen een sfeervol welkom. Een krans voor Kerst, oftewel een kerstkrans, kun je eenvoudig zelf maken.

 

Maar wat heb je daarvoor allemaal nodig? Het belangrijkste is natuurlijk de krans zelf: een strokrans of een krans met mos. Maar dan ben je er nog niet. Zorg naast een goede krans ook voor wintergroene takken of siertakken, ijzerdraad om alles vast te maken en een tang om het ijzerdraad mee te knippen. En als kers op de taart, of beter gezegd “als piek op de kerstboom”, maak je een kerstkrans helemaal af met mooie kerstballetjes en/of waxinelichthouders. Al die spulletjes kun je bij Warentuin makkelijk online kopen.

 

Kransen online kopen

Ben je op zoek naar een krans met mos of een strokrans? Daar hoef je de deur niet voor uit. Kransen koop je goedkoop bij Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland. Je kunt eenvoudig online bestellen. Even later wordt je pakketje thuis bezorgd. Dat bezorgen is in de meeste gevallen trouwens gratis.

 

Doe-het-zelf-kransen en kant en klare kransen

Op deze pagina vind je alle doe-het-zelf kransen. Daarmee worden kransen van mos en kransen van stro bedoeld die je nog zelf moet decoreren. Ook hebben we enkele kant en klare kransen in ons assortiment. Deze kransen bevatten al een groene basis van takken en twijgen. Je hoeft ‘m alleen nog maar te versieren. Je vindt de kant en klare kransen hier

 

Decoratiespullen voor kerstkransen kopen

Naast de kransen, kun je bij Warentuin ook heel veel kerstdecoratie kopen. Spulletjes om je krans mee te versieren, maar ook decoratie voor de kerstboom bijvoorbeeld. Ben je een echte creatieveling? Houd je ervan om zelf kerststukjes en woondecoratie te maken? Kijk dan een op onze Kerst-doe-het-zelf-pagina. Daar vind je allerlei decoratiespullen: mos, oase, strooisel, nepsneeuw en nog veel meer.

 

Kransen en decoratie voor kerststukjes

Heb je een mooie krans gevonden en er ook leuke decoratiespulletjes bij besteld? Dan kun je de handen uit de mouwen steken. Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan onze Pinterestpagina met borden over kerstversiering eens. Dat brengt je vast op ideeën voor je eigen versierproject.

 

We wensen je een hele sfeervolle winter en veel plezier met je kerstkrans!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag