bomen online kopen

Bomen online kopen

Bomen koop je eenvoudig online bij Warentuin, de grootste online tuinwinkel van Nederland. We werken samen met de allerbeste boomkwekerijen en hebben een reuzegroot assortiment aan bomen: fruitbomen, leibomen, mediterrane bomen enz. Warentuin is goed en goedkoop met bomen!

Bomen kopen

Je gaat de tuin eens goed onder handen nemen en bent daarom op zoek naar prachtige bomen. Of misschien doe je wel een project voor een ander en wil je graag online bomen kopen. Of… vul maar in. Je bent in ieder geval op zoek naar bomen met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dan heb je de juiste website gevonden. Bij Warentuin vind je namelijk de mooiste bomen van de beste kwaliteit. Grote bomen voor in de tuin en kleine bomen voor binnen, Warentuin heeft het allemaal.

Benieuwd naar alle bomen van Warentuin? Klik dan hier!

Jouw boom online kopen!

Warentuin is een online tuincentrum. Op de webpagina kies je heel gemakkelijk zelf een boom uit. Je kunt niet alleen boomsoorten selecteren, maar kunt bij het plaatsen van je bestelling ook aangeven hoe hoog en breed de boom moet zijn. Supermakkelijk dus! En superfijn, want zo vind je de boom die aan jouw wensen voldoet in slechts een paar klikken! Start met het vinden van jouw boom op onze bomen- en struikenpagina.

Deze bomen worden ook door Warentuin aangeboden

 

De beste kwaliteit en gratis bezorgd

Warentuin verkoopt alleen bomen van A-kwaliteit. Niet voor niets garanderen we jou 20 jaar groeigarantie. Mocht de boom niet goed groeien en is dat te wijten aan de kwaliteit van de boom die je bij ons gekocht hebt, dan heb je recht op een nieuwe boom.

 

Warentuin levert bomen in heel Nederland en, indien gewenst, ook daarbuiten. Kleine bomen worden (uitzonderingen daargelaten) gratis bezorgd bij een besteding van minimaal €50,-, grote bomen bij bestedingen vanaf €550,-.

 

Boomsoorten

Een boom uitzoeken, is zo makkelijk nog niet. Er zijn namelijk enorm veel verschillende boomsoorten: leibomen, dakbomen, fruitbomen, mediterrane bomen, boompjes op stam enz. Hieronder vertellen we je wat iedere boomsoort kenmerkt en bijzonder maakt.

 

1.      Leibomen en dakbomen

Leibomen zijn bomen die in hun groeien “geleid” kunnen worden. De takken van een leiboom kun je aan hekwerk of houtjes vastmaken. Op die manier bepaal je de groeirichting van de boom. De boom kan dienen als een sierlijke tuinafscheiding of windscherm. Een bijzonder soort leiboom, is de dakboom. Een dakboom biedt tijdens zonovergoten dagen veel schaduw en wordt daarom ook wel de parasolboom genoemd.

2.      Fruitbomen

Een ander populair soort boom is de fruitboom. Je vindt er veel in onze webshop: appelbomen, perenbomen, kersenbomen en pruimenbomen. Fruitbomen zijn er in verschillende grootten. Zo zijn er hoge en brede appelbomen, maar ook smallere appelbomen die in een leiboomconstructie kunnen worden gezet.

 

3.      Mediterrane bomen

Een derde soort zijn de mediterrane bomen. Deze bomen komen oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en houden van veel zon. Twee populaire mediterrane bomen zijn de palmboom en de olijfboom. In het onderstaande filmpje legt Tuinman Sep van Warentuin uit waar je op moet letten als je deze bomen gaat kopen.

 

4.      Kleine bomen en boompjes op stam

De meeste bomen die je bij Warentuin kunt kopen, zijn grote volwassen bomen. Maar ook jonge kleinere bomen, kun je bij ons online kopen. Zo verkopen wij kleine bomen  en boompjes op stam.

 

Gedetailleerde informatie over bomen

Wil je bomen kopen? Klik dan op een afbeelding voor meer informatie. Gedetailleerde informatie over de boom verschijnt vervolgens onder de foto bij het tabje “extra informatie”. Daar staat bijvoorbeeld of de boom wel of niet winterhard is en wanneer de bloeiperiode van de boom is.

 

Ben je op zoek naar een specifieke boom of heb je een andere vraag over bomen? Stuur dan een bericht via Facebook Messenger of  mail naar klantenservice@warentuin.nl. We helpen je graag!

Overige pagina's

Koop makkelijk alles online! Bij Warentuin kun je terecht voor al je huis, tuin, dier en kerstartikelen!

To Top