Tera kweeklamp 35w 60 cm BTT & Parus Vorige Tera kweeklamp 35w 60 cm BTT & Parus

Linear langwerpige kweeklamp led wit 60 graden 75w 120 cm BTT & Parus

€ 195,99
Op voorraad
SKU
DROP8719189208412

Parus Linear langwerpige kweeklamp led wit 60 graden 75w 120cm. Mooie langwerpige kweeklamp.

Parus Linear langwerpige kweeklamp led wit 60 graden 75w 120cm

Op zoek naar een kweeklamp voor uw planten? Warentuin heeft een breed assortiment sfeervolle kweeklampen van BTT. Deze langwerpige kweeklamp is ideaal voor gebruik in de vensterbank of bredere ruimtes. De belichtingshoek van 60 graden en de lengte van 120 centimeter zorgt voor een belichting van een lang oppervlak met voldoende licht naar beide kanten. Wattage van deze lamp is 70 watt. De lampen worden geleverd exclusief planten. Iedere plant heeft een minimale en een maximale lichthoeveelheid nodig om optimaal te kunnen groeien. BTT staat voor Binnen Tuinbouw Techniek. BTT is een leverancier die is gespecialiseerd in kweeklampen van goede kwaliteit! Planten zijn gevoeliger voor licht dan mensen. Lux is de uitdrukking voor het zichtbare licht op de werkplek (aantal lumen we oppervlak). Lumen is de aanduiding voor de sterkte van de lichtbron. Planten zetten licht om in chemische energie, ook wel fotosynthese genoemd. Fotosynthese voorziet planten in de energiebehoefte en samen met water en andere voedingsstoffen zorgt dit voor een optimale groei en bloei van planten. De lampen van BTT houden hier allemaal rekening mee.

Meer informatie
Naam Linear langwerpige kweeklamp led wit 60 graden 75w 120 cm BTT & Parus
SKU DROP8719189208412
Leuke informatie Kamerplant verpotten
Manier van leveren (bezorgkosten) Extra bezorg- of servicekosten - gratis bezorgd vanaf €300. daaronder €11.99 bezorgkosten (België altijd 23.98)
Breekbaar Product is breekbaar
Levertijd Dit product heeft een levertijd van minimaal 1 week
Merk BTT & Parus
Fabrieksgarantie in maanden 12
Soort Brander Brandstof Elektrisch
Soort Lamp LED verlichting
Wattage in Watt 75
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Heb je het antwoord op je vraag gevonden?
To Top