Capi Europe

Capi Europe
De beste bloempotten van

Capi Europe

Al vanaf het begin heeft Capi Europe de woorden ''eerlijkheid'', ''innovatie'' en ''service'' hoog in het vaandel staan en dat kan teruggezien worden in de binnen- en buitenpotten, die van hoogwaardige kwaliteit zijn.

Shop nu

Capi Europe

Het merk Capi Europe is in 1997 opgericht door Toine van de Ven en is sindsdien van een eenmanszaak uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van potterie. En al vanaf het begin heeft Capi Europe de woorden ''eerlijkheid'', ''innovatie'' en ''service'' hoog in het vaandel staan en dat kan teruggezien worden in de binnen- en buitenpotten, die van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook tracht Capi Europe zo duurzaam mogelijk te werk te gaan en daarom werkt het bedrijf met verschillende recyclebare materialen.

Waarom kies je voor Capi Europe?

Capi Europe staat garant voor kwaliteit en daarnaast zijn er nog tal van redenen om voor dit absolute topmerk te kiezen. Zo zijn alle binnen- en buitenpotten van erg lichtgewicht en zijn ze vorst- en vochtbestendig en krijgt daardoor lange garanties mee. Een erg sterk punt van Capi Europe is het feit dat dit bedrijf op een maatschappelijk verantwoorde manier onderneemt, wat onder meer is terug te zien in de samenwerking met leerwerkbedrijf Diamant Groep.

Waarom kies je voor Capi Europe bij Warentuin?

De webshop Warentuin heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk Capi Europe bij ons online verkrijgbaar is. Daarnaast kent het online bestellen bij Warentuin vele andere voordelen, waaronder het feit dat alle bestellingen bij u worden thuis bezorgd en dat u bij ons kunt rekenen op de beste service, die u zich maar kunt wensen. De beste kwaliteit tegen de beste prijzen vindt u bij Warentuin!

 

Capi Europe producten

 

Merken

Al onze merken in een overzicht!

Overige pagina's

Warentuin heeft alles voor je huis, tuin, dier en kerst! Wij verkopen tienduizenden artikelen van honderden merken. Winkel nu gemakkelijk online!

Naar boven