Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Meststoffen & Aarde

Meststoffen & Aarde

Plantenvoeding

Niet elke bloem of plant heeft dezelfde plantenvoeding nodig. Daarom heeft Warentuin verschillende soorten meststoffen en aarde (potgrond) voor u geselecteerd, zodat u uw bloemen en planten de specifieke meststoffen of aarde kunt geven, die ze nodig hebben. Neem snel een kijkje in ons assortiment!

Tuinaarde kopen

Niet is leuker dan nieuwe planten en bloemen kopen en aanplanten in de tuin. Echter, een goede basis tuinaarde is hierin van groot belang. Wil jij potgrond bestellen? Warentuin heeft verschillende soorten potgrond. geschikt voor diverse bloemen en planten. Van kleine zakken potgrond tot grote bigbags om flink mee aan de slag te gaan. Of wil je de bodem liever bedekken met grind, zand & split of andere bodembedekkers? Warentuin heeft een groot assortiment  om iedere tuin naar wens in te richten.

 

Meststoffen kopen

Wil jij jouw planten en bloemen optimaal laten groeien? Zorg er dan voor dat je de juiste meststoffen en plantenvoeding in huis hebt om ze deze kans te gunnen. Bij Warentuin vind je verschillende soorten meststoffen die geschikt zijn voor alle soorten planten en bloemen. Stimuleer je planten en bloemen op de juiste manier en geniet extra lang van gezonde tuinplanten in jouw tuin of woonkamer. De ingrediënten van de organische meststoffen zijn precies afgestemd op de behoeften van de plant binnen- of buitenshuis.  Daarnaast hebben wij ook diverse universele meststoffen geschikt voor iedere tuin of gazon. Heb je nog wat advies nodig over welke meststof het beste past bij jouw gewassen? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je eenvoudig van advies voorzien.

 

Plantenvoeding online kopen

Een zak gazonmest of potgrond is vaak best vervelend om mee te nemen van de winkel naar huis. Door online te kopen worden alle producten die jij wilt hebben eenvoudig thuis bezorgd. Bovendien profiteer jij als klant bij Warentuin altijd van de laagste prijsgarantie en scherpe aanbiedingen. Heb je al een keuze kunnen maken? Plaats dan de artikelen die jij wilt hebben in je digitale winkelmandje en volg het bestelproces. Binnen enkele dagen komen wij de producten die je hebt besteld bij je de deur bezorgen. Neem snel een kijkje in ons ruime assortiment en bestel jou plantenvoeding, potgrond of organische meststoffen in een handomdraai!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag