Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Meubels & BBQ

Meubels & BBQ

Luxe tuinmeubelen online bestellen bij Warentuin

Wat is er heerlijker dan relaxen in je tuin? Relaxen in een tuin met luxe tuinmeubelen, natuurlijk! Deze meubelen vormen namelijk de basis van elk mooi ingericht terras, dus ook dat van jou. Bij Warentuin kun je daarom kiezen uit een breed assortiment aan stoelen, tafels, banken, ligbedden en nog veel meer!

Loungemeubelen of loungesets


Je vindt het tijd worden je tuin een andere uitstraling te geven maar weet niet waar je moet beginnen? Geen paniek: we helpen je graag. Neem ter inspiratie eens een kijkje bij onze losse lounge tuinmeubelen of onze volledige loungesets. En verder: heb je maar een kleine tuin? Dan kun je beter een paar losse lounge tuinmeubelen kopen. Heb je een grote tuin? Dan heb je waarschijnlijk genoeg ruimte voor een volledige set.

 

Voor zowel de losse tuinmeubelen als de complete loungesets geldt dat ze verkrijgbaar zijn in heel verschillende materialen. Je kunt onder andere tuinmeubelen kopen van aluminium, hout en wicker. Hoe je die materialen het langst mooi houdt? Sep vertelt het je! 

 

 

Dining loungesets


Dining loungesets bestaan uit loungestoelen met een hogere zit en een hogere (eet)tafel. Je kunt met dit type lounge tuinmeubelen dus niet alleen relaxed loungen, maar ook nog comfortabel dineren. Je zit immer iets meer rechtop. Net als reguliere loungesets zijn ook dining loungesets verkrijgbaar in heel veel verschillende materialen. En Sep zei het al in het al in het filmpje hierboven: met
onderhoudsmiddelen en een beschermhoes verleng je de levensduur van je set.

 

Iets minder grondig


Pak je het liever iets minder grondig aan en bestel je liever even geen compleet nieuwe tuinmeubelen online? Een paar nieuwe elementen als een fraai voorjaarsstukje voor op tafel, een paar nieuwe kussens en een paar nieuwe lampen kunnen je terras ook al goed opfrissen. Perfect voor bijvoorbeeld een mooie lenteavond.

 

 

Bbq kopen


Wat ons betreft is die mooie lenteavond echter niet compleet zonder een gezellige barbecue met familie of vrienden.Je kunt bij ons een heerlijk ouderwetse houtskool barbecue kopen, maar ook een gasbarbecue of een elektrische barbecue. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? 

 

Tuinmeubelen online shoppen en laten bezorgen

 

Heb je jouw ideale luxe tuinmeubelen, kussens of lampen gevonden? Bestel ze dan door ze in je virtuele winkelmandje te plaatsen. Doorloop daarna het bestelproces en binnen een paar dagen komen we je bestelling aan de deur afleveren. Scheelt jou een hoop gesjouw!

 

Alvast veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag