Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Betonnen & Stenen Inbouw BBQ

Betonnen & Stenen Inbouw BBQ

Betonnen of stenen bbq kopen

Waar koop ik goedkoop een barbecue van steen? Bij Warentuin natuurlijk! Bekijk op deze pagina ons grote aanbod aan authentieke en moderne stenen barbecues.

Product 1 tot 12 van 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Product 1 tot 12 van 20

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Welke barbecue past bij mij?

Het kiezen van een barbecue lijkt een moeilijke klus, maar dat valt eigenlijk best mee. Het is vooral een kwestie van smaak. Kies je voor een gasbarbecue, traditionele barbecue op houtskool/briketten of koop je toch liever een authentieke stenen barbecue?Over die laatste leggen wij je het een en ander uit.

 

Wat zijn de voordelen van betonnen barbecues?

Stenen/betonnen barbecues zijn hele sterke barbecue-installaties die jarenlang meegaan. Bovendien hebben barbecues van steen vaak een authentieke uitstraling. Vooral als je een groot terras of mooie tuin hebt, staat zo’n barbecue sfeerverhogend. Een ander voordeel van een deze sterke barbecues is dat je er geen gesleep mee hebt. Je kunt de barbecue jaar in jaar uit gewoon op één plek laten staan. Ideaal!

 

Kan ik ook een stenen of betonnen barbecue op gas kopen?

De meeste stenen en betonnen barbecues zijn geschikt voor hout, houtskool en briketten. Ben je specifiek op zoek naar een stenen barbecue op gas, dan is het aanbod beperkter. Een alternatief voor een stenen of betonnen barbecue zou dan een grote tuinkeuken op gas kunnen zijn.

 

Wat moet ik doen als mijn stenen barbecue stuk gaat?

Het kan natuurlijk gebeuren dat je barbecue beschadigd raakt. Dat is vervelend, maar vaak valt de schade goed te herstellen. Barbecues van steen of beton kun je vaak makkelijk repareren met reparatiemortel.

 

Complete stenen bbq

Koop je een betonnen barbecue of een barbecue van steen, dan is het verstandig om daar nog een aantal accessoires bij te kopen. Denk aan een aslade, grillrooster en beschermhoes voor een barbecue. Deze barbecuespullen kun je eenvoudig bij de barbecue bestellen. Je vindt deze mogelijkheid onder “extra opties”, rechts op de productpagina.

 

Vuur maken

Wil je een stenen of betonnen barbecue ook gebruiken voor het maken van vuur? Dan heb je een vuurvaste kap nodig die de barbecue beschermt tegen de vlammen. Ook deze kun je op de productpagina van een barbecue eenvoudig bijbestellen. Bestel zo’n kap tegelijk met de barbecue. Deze kappen moeten namelijk gelijk met de bbq geplaatst worden. 

 

Stenen barbecue online kopen

Koop jouw nieuwe barbecue online bij Warentuin! We bieden goede barbecues van bekende merken tegen de laagste prijzen. Het online bestellen van een bbq heeft als voordeel dat je zelf niet hoeft te sjouwen. We zorgen dat de barbecue netjes en snel bij je thuis wordt afgeleverd.

 

Tip: barbecues in de aanbieding

Bij Warentuin betaal je nooit te veel voor je barbecue. Zeker niet wanneer deze in de aanbieding is. Bekijk onze outlet voor alle producten die nu extra goedkoop zijn. Like onze Facebookpagina om als eerste op de hoogte te zijn van alle aanbiedingen.

 

Vragen

Heb je nog vragen over barbecues van steen of beton? Stuur ons een berichtje via Facebook of mail naar klantenservice@warentuin.nl. We helpen je graag verder.

 

Heel veel plezier met jouw betonnen grillmonster of mooie authentieke stenen barbecue!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag