Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Industriele Heaters & Luchtkanonnen

Industriele Heaters & Luchtkanonnen

Industriële heaters, heteluchtkanonnen en luchtverwarmers

Waar kan ik een goede industriële heater kopen? Bij Warentuin natuurlijk! Bekijk op deze pagina ons aanbod aan industriële heaters van de merken Toolland en Perel.

10 Product(s)

per pagina

10 Product(s)

per pagina

Algemene informatie over heaters voor industrieel gebruik

Industriële heaters zijn kachels waarmee je makkelijk grote ruimtes kunt verwarmen. Het zijn mobiele kachels: ze zijn makkelijk te verplaatsen. De heaters van Perel zijn daarom ideaal voor het verwarmen van (tijdelijke) werkruimtes. Is het koud in de garage of tijdens een verbouwing? Zorg dan voor een industriële heater!

 

Soorten industriële radiatoren en ventilatorkachels

“Industriële heater” is als het ware een parapluterm voor verschillende krachtige kachels. Andere namen voor industriële heaters zijn: industriële radiatoren of ventilatorkachels. We bieden je een ruim aanbod aan verschillende soorten industriële heaters. De krachtige kachels die je bij ons kunt kopen zijn: heteluchtkanonnen, ventilatorkachels en convectoren. Je kunt een heater op gas of benzine kopen. Ook vind je elektrische heaters in ons assortiment.

 

Heteluchtkanonnen

De meeste industriële kachels die we verkopen zijn heteluchtkanonnen op stroom. Maar naast deze elektrische heaters kun je bij Warentuin ook terecht wanneer je een heater op gas wil kopen. 

 

Goedkope elektrische heaters

Een industriële radiator hoeft niet duur te zijn. Een goede elektrische heater koop je bij ons al voor nog geen honderd euro. Eenvoudige elektrische heaters en convectoren zijn het goedkoopst. Een  heteluchtkanon is duurder. Die koop je vanaf ongeveer €170,-. 

 

Kabels voor industriële heaters

Ga je een industriële heater kopen? Zorg dan ook voor goede vorstbestendige snoeren. Koop bijvoorbeeld een vorstwerend snoer (met thermostaat). Zo heb je de temperatuur helemaal onder controle.

 

Industriële heaters gratis thuisbezorgd

De meeste industriële heaters worden gratis thuisbezorgd. In enkele gevallen betaal je €6,99 aan verzendkosten. Bekijk de productinformatie voor meer informatie over de bezorgkosten en levertijden.

 

Online een industriële heater kopen

Koop je industriële heater eenvoudig online bij Warentuin, het grootste online tuincentrum van Nederland. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag