Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Ventilatoren

Ventilatoren

Ventilator kopen

Wil je een ventilator kopen? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Bekijk hier ons aanbod aan ventilatoren. De keuze is reuze en de prijs is laag! Voor een paar tientjes heb je al een mooie tafelventilator of ventilatorkachel in huis.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Verkoeling & soorten ventilators

Het is een typische zomerdag, buiten is het dertig graden. Oef.. dat is wel erg warm. Maar binnenshuis is het gelukkig lekker koel! Wanneer je een ventilator gebruikt althans. Een ventilator zorgt voor de nodige verkoeling op warme dagen. Een fris en koel briesje waait door de kamer. De verkoelingstoestellen zijn er in verschillende soorten en maten. Op deze pagina presenteren we ons aanbod aan goede en goedkope ventilatoren van topkwaliteit. Je kunt bij Warentuin onder andere de volgende ventilatoren kopen:

  • Tafelventilatoren
  • Ventilator staand (op voet)
  • Vloerventilatoren
  • Kolomventilatoren (ook wel zuilventilator of torenventilator genoemd)
  • Ventilatorkachels

 

Goedkope ventilator en aanbiedingen

Een goede ventilator hoeft niet duur te zijn. Bij Warentuin bieden we waaiers van uitstekende kwaliteit tegen lage prijsjes. Bij ons kun je dus een goede én goedkope ventilator kopen. We bespreken vijf populaire ventilatormodellen. Te beginnen met de tafelventilator.

 

Tafelventilator

Tafelventilatoren zijn kleine windmachientjes. Ze zijn speciaal ontworpen om verhoogd neer te zetten, bijvoorbeeld op een eettafel of bureau. Een kleine tafelventilator zorgt voor de nodige verkoeling tijdens het werken of studeren. Niks niet zwetend achter het bureau zitten. Nee, je zit relaxt je werk te doen. De meeste tafelventilatoren hebben meerdere blaasstanden. Je kunt dus zelf bepalen hoe “koel” je het wilt hebben. Ook kun je de blaasrichting van de waaier bepalen. Zet je de tafelventilator vast op een punt of laat je de wind door de hele kamer waaien?

 

Ventilator staand

Een handig apparaatje dus, zo’n tafelventilator, en ook nog eens erg goedkoop. Maar we duiken nog even verder in ons assortiment aan goede en goedkope ventilatoren. De volgende windwaaiers die we je willen presenteren, zijn staande ventilatoren op voet. Deze ventilators zijn een slagje groter dan de tafelwaaiers. Ze zijn uitermate geschikt om grotere oppervlakten mee te verkoelen. De hoogte van de meeste ventilatoren is verstelbaar. 

 

Vloerventilator kopen

Naast tafelmodellen en staande ventilatoren kun je bij Warentuin ook vloerventilatoren kopen. Dit zijn de krachtigste ventilatoren uit ons assortiment. Ze zijn speciaal bedoeld om grote ruimtes mee te verkoelen. De lucht wordt met deze professionele ventilator met veel kracht door de ruimte verspreid. Daardoor wordt de zwoele zomerwarmte verdreven. Wat je voelt is een heerlijk fris briesje. Een vloerventilator is praktisch voor het verkoelen van grote ruimtes. Let wel op! Deze waaiers kunnen lawaaierig zijn. Wil je liever een stiller windapparaat hebben, kies dan voor een kleinere ventilator.

 

Kolomventilator, zuilventilator of torenventilator

Bij Warentuin kun je ook een goede en goedkope kolomventilator kopen. Een andere naam voor dit verkoelingsapparaat is torenventilator of zuilventilator. Het is een staande ventilator. Anders dan de meeste waaiers heeft een kolomventilator geen ronde korf, maar is het een staand apparaat dat verticaal frisse lucht de ruimte inblaast. Het apparaat is meestal tussen de 70 en 80 cm hoog. Zo’n kolom, zuil- of torenventilator is ideaal om naast een bank te zetten. Dat wordt heerlijk koel relaxen, ook op hete zomerdagen!

 

Ventilatorkachel

Het laatste type ventilator waar we je iets meer over willen vertellen is de ventilatorkachel, oftewel: een elektrische kachel. Ook dit handige apparaat kun je bij Warentuin eenvoudig online bestellen. Een ventilatorkachel is in tegenstelling tot de ventilatoren die we je eerder presenteerden geen koeler, maar een warmtebron. Het is een klein verwarmingsapparaat, een van de goedkopere ventilatoren in ons assortiment. Gedurende de koude wintermaanden zorgt het voor de nodige extra warmte.

 

Online een goedkope ventilator kopen

De keuze aan ventilatoren is dus reuze! Wil je een goede en goedkope ventilator online kopen? Dan bij je bij Warentuin aan het juiste adres. We zijn een groot online tuincentrum. Bij ons vind je alles voor huis, tuin en dier. Kijk eens rustig rond op deze pagina met ventilatoren. Bestel jouw nieuwe waaier gemakkelijk online via onze website. Klik, klik en klaar!

 

Heb specifieke vragen over een ventilator in ons assortiment? Neem dan contact op met onze klantenservice door een mail te sturen naar klantenservice@warentuin.nl. Je kunt ons natuurlijk ook op sociale media bereiken. We zijn te vinden op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

 

We wensen je een mooie zomer!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag