Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Meubel- Hoezen, Boxen & Onderhoud

Meubel- Hoezen, Boxen & Onderhoud

Een tuinmeubelhoes online kopen bij Warentuin!

Nieuwe tuinmeubelen wil je natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden. Je kunt ze iedere keer opnieuw schoonmaken, maar het kan ook eenvoudiger: regen en vuil hou je ook tegen met een handige tuinmeubelhoes. Bij Warentuin kun je daarom verschillende soorten en maten hoezen online kopen!

Product 1 tot 12 van 122

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 122

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Je tuinmeubels lekker buiten laten staan


Het is vooral slim om een tuinmeubelhoes te gebruiken wanneer je geen schuur hebt of over onvoldoende opbergruimte beschikt om je meubels droog in op te kunnen bergen wanneer het buiten kouder of natter begint te worden. Gebruik je een tuinmeubelhoes, dan kunnen je tuinmeubels in het najaar namelijk gewoon buiten blijven staan!

 

Trek een tuinmeubelhoes over je meubelen (zonder kussens!) en ze zijn beschermd tegen allerlei herfstige en winterse weersomstandigheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beschermhoes waar precies één tuinmeubel onder past, maar ook voor een beschermhoes voor een volledige tuinset. Aan jou de keuze!

 

Is het voorjaar en laat het zonnetje zich weer wat vaker zien? Verwijder die beschermhoes dan weer, haal die tuinstoelkussens weer tevoorschijn en je bent meteen klaar om van het voorjaar te genieten!

 

En over tuinkussens gesproken…


Behalve je tuinmeubelen, kun je je tuinkussens ook beschermen door ze op te bergen in een speciale opbergbox voor tuinkussens. Deze boxen zorgen ervoor dat ook je kussens de temperatuurdalingen en neerslag prima kunnen doorstaan.

 

Toch wat aan onderhoud doen?


Heb je een beschermhoes gebruikt, maar wil je je tuinmeubelen of tuinkussens toch nog even een opfrisbeurt geven? Verstandig. Voor die opfrisbeurt kun je onder andere speciale olie voor tuinmeubelen of beschermsprays voor tuinkussens kopen.Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit 4SO reinigings- en beschermingsmiddelen voor onder andere teak, wicker en rvs meubelen.

 

In het YouTube-filmpje hieronder vertelt Sep je meer over het onderhouden van tuinmeubelen. Ook geeft hij je een aantal handige tips over beschermhoezen en kussenboxen.

 

 

 

Shoppen vanuit je luie stoel


Bij Warentuin shoppen kan zelfs vanuit je luie stoel. Je hoeft er namelijk niet eens de deur voor uit! Blader dus desnoods in je pyjama of je huispak door ons brede aanbod aan artikelen en kies de voor jou meest praktische tuinmeubelhoes. Iedere hoes is gemaakt van een materiaal van topkwaliteit en is toch verrassend gunstig geprijsd. Heb je een keuze gemaakt? Plaats de tuinmeubelhoes die je wilt kopen, de opbergbox voor je tuinkussens of een ander artikel dan in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Heb je dat gedaan? Dan pakken we je order zorgvuldig voor je in en laten hem bij je thuis bezorgen. Hoe eenvoudig wil je het hebben?


We wensen je alvast veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag