Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Tuinmeubelhoezen

Tuinmeubelhoezen

Tuinmeubelhoezen en opbergboxen bestellen

Je tuinmeubels wil je natuurlijk zo lang mogelijk in topconditie houden. Daarom kun je bij Warentuin beschermende tuinmeubelhoezen voor je tuinstoelen en loungeset bestellen. Ook verkopen we opbergboxen voor je tuin- en loungekussens. Wordt het een hoes van AeroCover of een opbergbox van Keter?

Product 1 tot 12 van 78

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 78

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Praktische hoezen


Met een beetje geluk kun je in het voorjaar en de zomer elke dag in je tuin zitten. Als je tuinmeubels dagelijks worden gebruikt, hoef je ze ook niet steeds af te dekken. Slaat het weer echter om en begint het bijvoorbeeld te regenen? Dan zorgen tuinmeubelhoezen ervoor dat je tuinmeubels hiertegen beschermd zijn. Welke set of losse producten je ook hebt gekocht, je vindt altijd wel een passende beschermhoes. Lekker praktisch!

 

Handige boxen


Je tuinkussens en de kussens van je loungeset kun je ook tegen regen (en vuil!) beschermen met een handige opbergbox voor tuinkussens of een loungeset opbergbox. Zo’n box is daarnaast ideaal voor wanneer je in je schuur geen plek hebt om je tuin- of loungekussens op te bergen. Je kunt hem namelijk gewoon ergens in je tuin neerzetten, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je kussens lelijk worden. En heb je je tuinkussens of loungekussens weer nodig, dan heb je ze zo weer tevoorschijn gehaald!

 

Een box kiezen


Een opbergbox voor tuinkussens of loungeset opbergbox is er in diverse varianten. Het is dan ook niet onverstandig eerst te bedenken waar de opbergbox komt te staan. Komt de box onder een overkapping of in de garage te staan? Dan kun je er een van wicker kiezen. Wicker is waterafstotend, maar niet 100% waterdicht en heeft daarom ook iets van bescherming nodig. Heb je geen overkapping? Dan is kun je een opbergbox van kunststof te kiezen. Kunststof is wél 100% waterdicht en kan dus prima tegen een paar spatjes regen!

 

 

Een opbergbox voor tuinkussens of loungeset opbergbox is er verder in diverse maten. Daarom is het handig het aantal tuinkussens of loungekussens te tellen dat in de opbergbox moet kunnen passen. Op deze manier kun je precies bepalen welke box groot genoeg is om echt al je kussens in kwijt te kunnen. Bij Warentuin zijn grote en kleine boxen verkrijgbaar, de voor jou juiste zit er ongetwijfeld ook tussen. Tip! Let bij het bestellen goed op de binnenmaat van de box. Alleen zo weet je zeker dat alle kussen erin passen.

 

En de parasol dan?


Uiteraard zijn we niet vergeten dat ook je parasol bescherming verdient. Heb je er een staan en wil je hem tegen regen en vuil beschermen? Neem dan een kijkje bij onze parasolhoezen. Ga je een parasolhoes kopen voor een staand exemplaar of voor een met een zweefarm?

 

Heb je nog geen parasol en weet je niet goed wat voor soort parasol je kopen moet? Geen nood! Sep geeft je hieronder een paar uiterst nuttige aankooptips.

 

 

 

Het gemak van online shoppen

 

Bij Warentuin shoppen is heel eenvoudig! Dat doe je namelijk gewoon thuis vanachter je computer! Hoe vroeg of hoe laat het ook is, de deuren van onze webshop zijn altijd geopend! Blader dus op je gemak door onze artikelen en maak je keuze. Leg de tuinmeubelhoes die je wilt kopen, de opbergbox voor je tuinkussens, de loungeset opbergbox, de parasolhoes  of een ander artikel vervolgens in je virtuele winkelmandje en rond je bestelling af. Daarna pakken we je order zorgvuldig voor je in en bezorgen we hem tot aan je deur. Ideaal, toch?

 

Alvast veel winkelplezier gewenst!

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag