Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

PartytentenX

PartytentenX

Goede en goedkope partytent kopen

Je wil een goede partytent kopen, maar er niet te veel geld aan kwijt zijn. Dat snappen we bij Warentuin heel goed! Daarom vind je bij ons gewoon goede partytenten tegen een zonnige prijsjes. Online nergens goedkoper!

6 Product(s)

per pagina

6 Product(s)

per pagina

Goede partytenten

Partytenten en feesttenten zijn handig: je kunt bij felle zon lekker in de schaduw zitten en bij regen sta je onder een partytent gelukkig droog. Bekijk op deze pagina ons aanbod aan grote en kleine partytenten.

 

Onze partytenten hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Wat goed is hoeft niet duur te zijn, daar zijn wij van overtuigd. De partytenten in onze webshop zijn dan ook goed en goedkoop. We vinden het belangrijk dat jij een partytent van goede kwaliteit hebt. Daarom verkopen we alleen partytenten van topmerken.

 

Verschillende soorten partytenten

Warentuin verkoopt grote en kleine partytenten van het merk Toolland. Er zijn verschillende soorten tenten. We lichten er een aantal uit:

 

  • Grote partytenten

Koop een grote tent, ideaal voor feesten en partijen. Zo zijn er tenten van 3x6, 4x6 en 4x8 meter. De feesttenten zijn voorzien van een stevige constructie. Er is veel ruimte. Je kunt een grote partytent mooi inrichten met bijvoorbeeld statafels en sfeerlampen.  

 

  • Partytenten die makkelijk op te zetten zijn

Wanneer je snel een tent op wil zetten, is een partytent met harmonicaconstructie ideaal. Warentuin biedt zo’n feesttent van het merk Toolland. Het frame hiervan is eenvoudig uit elkaar te vouwen. Daardoor kost het weinig tijd om de partytent op te zetten.

 

Tip: feesttenten in aanbieding

Bij warentuin betaal je nooit te veel voor je partytent. Zeker niet wanneer deze in de aanbieding is. Bekijk onze outlet voor alle producten die nu extra goedkoop zijn. Like onze Facebookpagina om als eerste op de hoogte te zijn van alle acties.

 

Gratis levering

De meeste partytenten worden gratis geleverd. Dat zit zo: bestel een partytent van €275,- of meer en de tent wordt gratis thuisbezorgd. Bestel je een goedkopere partytent via onze webshop, dan betaal je slechts €6,99 verzendkosten.

 

Partytent online kopen

Wil je een partytent kopen? Bekijk dan ons aanbod op deze pagina. Daar zit vast iets voor jou bij! Heb je een mooie partytent gevonden? Dan wensen we je heel veel plezier met je aankoop! 

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag