Lean-To 612 veiligheidsglas 3 mm met fundering Halls Vorige Lean-To 612 veiligheidsglas 3 mm met fundering Halls

Muurkas Veranda 66 gevels van veiligheidsglas 296 x 245 cm Royal Well

€ 2.944,99
Niet op voorraad
SKU
DROP8719214381196

Veranda 66 gevels van veiligheidsglas 296 x 245 cm van Royel Well helpt u om eenvoudig uw eigen producten te kweken!

Veranda 66 gevels van veiligheidsglas 296 x 245 cm

U krijgt alles van Royal Well het goedkoopst bij Warentuin! De Veranda vormt een muurmodel kas en heeft een unieke samenstelling van optimaal gebruiksgemak, eigentijdse vormgeving en robuuste kwaliteit. Dit muurmodel is leverbaar in 4 verschillende maatvoeringen, met een oppervlakte van 4,4 oplopend tot 12,8 m2 en stelt als enige voorwaarde een beschikbare en stevige muur. De solide aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd. Specifieke frameonderdelen (deur, ramen, goten en de regenafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd. Dit resulteert in een opvallend contrast. In de afdichting wordt een combinatie gemaakt van 10 mm dubbelwandig polycarbonaat voor het dak met 3 mm dik veiligheidsglas in de zijwanden, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. Polycarbonaat zorgt voor diffuus licht in de kas, wat verbranding van gewassen voorkomt. Uniek aan dit model zijn de draaideuren op de lengtezijde van de kas. Dankzij het verzonken dorpelprofiel en een dubbele deelbare scharnierdeur is de toegang tot de kas optimaal. De toegang is met slot afsluitbaar. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen in de korte zijden van de kas. Het vrijhouden van de dakgoot van bijvoorbeeld blad is nog eenvoudiger dankzij de scharnierende dakgootafsluiting. Deze gepatenteerde constructie is optimaal gebruiksvriendelijk en onderstreept het design van de kas. Voor de Veranda geldt dat de zwart gecoate stalen funderingsrand optioneel verkrijgbaar is. Het toepassen van een fundering op maat is noodzakelijk voor het goed laten functioneren en ondersteunen van de kas.

Meer informatie
Naam Muurkas Veranda 66 gevels van veiligheidsglas 296 x 245 cm Royal Well
SKU DROP8719214381196
Leuke informatie Kweekkasjes, Eigen kruiden kweken
Manier van leveren (bezorgkosten) Pallet / vrachtwagen - gratis bezorgd vanaf €700. daaronder €29.99 bezorgkosten (België altijd 59.98)
Breekbaar Product is breekbaar
Levertijd Wij nemen telefonisch of via de mail contact met u op voor een leverdatum
Merk Royal Well
Serie Juliana
Fabrieksgarantie in maanden 60
Materiaal Aluminium blank
Extra eigenschap/meerwaarde Rug is niet verstelbaar
Breedte in cm 296
Hoogte in cm 245
Gewicht in kg 180
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Blogs Klantenservice Nieuwsbrief Kerstcollectie
Klantvragen
Geen vragen
Je kunt alleen een nieuwe vraag stellen als je bent ingelogd.
To Top