Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Onze merken

Onze Merken

Hieronder vindt u een overzicht van alle merken die Warentuin verkoopt. Warentuin kiest uitsluitend voor topmerken die een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. U bent hierdoor altijd verzekerd van goed werkend tuingereedschap of mooie planten en bloemen en tevens betaalt u bij ons nooit teveel! U kunt meer informatie over het merk vinden door er hieronder op te klikken. 

 

Meubels, Parasols en Hoezen

De webshop Warentuin werkt uitsluitend met de beste merken en om die reden hebben wij Platinum zweeparasols en de meubelmerken Borek, Hartman, Kettler, Max & Luuk, en OWN Living in ons assortiment zitten. Deze merken staan garant voor kwaliteit en wat daarnaast opvallend is, is dat al deze merken een unieke en eigen stijl hebben, waardoor er voor ieder wat wils is. Daarnaast verkopen we ook hoezen voor bij de parasols en meubels, zie bijvoorbeeld de meubelhoezen van Aerocover. Bij Warentuin vindt u wat u zoekt.

 own logo Hartman Warentuin Meubels  Kettler Warentuin Meubels  Aerocover 
   Platinum zweefparasols  Borek Meubels Warentuin  

 


 

BBQ

Wanneer u gaat barbecuen, is het van het grootste belang dat u de juiste spullen tot uw beschikking heeft. Om die reden biedt webshop Warentuin u barbecues, grills en andere benodigdheden van de topmerken Barbecook en Weber. Deze merken zijn wereldwijd bekend en dat is niet voor niks, Barbecook en Weber bieden de hoogste kwaliteit. Zo vindt u hier alles voor een leuke, gezellige maar vooral lekkere barbecue.

Barbecook Warentuin BBQ    Weber Warentuin BBQ
        

 

Dieren en Vijver

De webshop Warentuin verkoopt alles voor huis en tuin, maar uiteraard ook voor dier. Daarom ziet u hieronder afbeeldingen van alle merken, die hier betrekking op hebben. Van hondenvoer van het merk Pedigree tot kattentreats van Antos tot konijnenhokken van PUIK. Kortom, bij Warentuin vindt u alles voor uw geliefde huisdier, zodat deze niks te kort komt.

Antos Warentuin Dieren en Vijver  Proline Warentuin Dieren en Vijver   Pedigree Warentuin Dieren en Vijver
 Royal-Canin Warentuin Dieren en Vijver  Flexi Warentuin Dieren en Vijver
 Nature and Science Warentuin Dieren en Vijver Whiskas Warentuin Dieren en Vijver  Velda Vijver Warentuin Dieren en Vijver   

 Furminator Warentuin Dieren en VijverPUIK Warentuin Dieren en Vijver

 

Sfeer en decoratie

Elk huis en elke tuin kan een klein beetje extra sfeer gebruiken en om die reden biedt Warentuin diverse sfeerverhogende producten. Zo vindt u bij ons een erg ruim assortiment aan kaarsen van Bolsius, tuinposters van 2LIF, sfeerartikelen van Nnice, tuinbeelden van Farmwood Animals, zijdebloemen van Silk-ka en daarnaast bijvoorbeeld ook deurmatten van het topmerk Hamat. Kortom, hieronder vindt u alle merken van sfeer en decoratieproducten, waarmee ieder huis en tuin een beetje warmer wordt.

2LIF Warentuin Sfeer en decoratie     
 Hamat Sfeer en decoratie  scentchips Warentuin Sfeer en decoratie    
       
       
       

 

Potterie

De webshop Warentuin heeft een ruim assortiment van potterie in haar webshop en hieronder vindt u de afbeeldingen van deze merken. Zo hebben wij potten van Capi Europe, Capi Lux en Capi Nature, maar bijvoorbeeld ook van het topmerk MCollections, Ter Steege of Artstone. Deze potten zijn erg trendy en kennen daarnaast vele andere voordelen, waaruit de hoogwaardige kwaliteit van deze merken blijkt. Klik op de afbeeldingen om naar de pagina's van deze merken te gaan.

Capie Europe Warentuin Potterie Capi Nature Warentuin Potterie Capi Lux Warentuin Potterie  
artstone  MCollections Warentuin Potterie    
eetbare wand      
       

 

Bollen, Planten & Gras

Nederland staat natuurlijk bekend om zijn vele bloemen, planten en bollen en om die reden heeft Warentuin ook een ruim assortiment van topmerken als JUB en Baltus hiervan. Ook vind je bij Warentuin grasmatten en -zoden van Sempergreen en Queen's Grass. Deze merken staan bol van de kwaliteit en om die reden kunnen wij dan ook haast garanderen dat de bollen uit zullen groeien tot de mooiste bloemen en planten, die iedere tuin extra mooi maakt. Vind je het lastig kiezen tussen al het moois? Dan is een compleet pakket aan verschillende planten samengesteld door een tuinarchitect misschien iets voor jou. Klik je op het logo van Vierkante Meter Borders voor meer informatie hierover. Ben je op zoek naar een mooie gezonde boom? Dan moet je hier zijn: bij de afdeling bomen en struiken. Klik op de onderstaande afbeelding van Van den Berk Boomkwekerijen voor meer informatie over deze boomkwekerijen waar Warentuin mee samenwerkt. 

 

 Baltus Warentuin Bollen en Planten  Buzzy Warentuin Bollen en Planten  Vierkante Meter Borders Hortitops Warentuin Bollen en Planten 
Mosselman Warentuin Bollen en Planten  Oranjeband Warentuin Bollen en planten   Van den Berk Boomkwekerijen
 queens grass graszoden en graszaad  JUB Warentuin Bollen en Planten    Van Hermet en Co Warentuin Bollen en Planten
       
       

 

Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap

Hoewel het niet wenselijk is, kan het uiteraard voorkomen dat er ongedierte in uw tuin huishoudt. Om die reden bieden wij diverse bestrijdingsmiddelen en daarnaast biedt Warentuin een groot assortiment aan van meststoffen, tuinonderhoudsproducten en tuingereedschap waarbij u verzekerd bent van topmerken als Bayer Garden, Gardena, ECOStyle, Eurom en Wolfgarten. Zo houdt u uw tuin in optimale conditie.

 DCM Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap Ecostyle Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap  Kixx Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap   
 Bayer Garden  Hermadix Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap Hozelock Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap   
 Talentools Warentuin Gereedschap  Meuwissen Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap  Pokon Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap
 Eurom  Wolf Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap  Garderna Warentuin Bestrijding, meststoffen en tuinonderhoud en gereedschap
       

 

Verlichting

Op de webshop Warentuin vindt u alles voor huis, tuin en dier en om die reden is het dan ook niet verwonderlijk dat wij een ruim assortiment van verlichting aanbieden. U heeft bij ons een ruime keuze uit topmerken als Philips, Calex, Massive, KS Verlichting en Luxform Lighting en daarnaast kunt u bij ons ook kiezen uit verschillende soorten verlichting. Van klassieke wandverlichting tot spots tot schuurverlichting, in het assortiment van Warentuin is het allemaal aanwezig.

 Calex Warentuin Verlichting  Duracell Warentuin Verlichting  Luxform Warentuin Verlichting  
 Phillips Warentuin Verlichting KS Warentuin Verlichting   Massive Warentuin Verlichting  
       
       
       

 


 

Kerst

De leukste tijd van het jaar is voor veel mensen de tijd rond kerst. Gezellig met vrienden en familie samen zijn, is immers ook altijd een genot. Om die reden biedt Warentuin diverse kerstproducten. Dit gaat van kunstkerstbomen van Black Box Trees tot kersthuisjes van LEMAX tot kerstballen van het merk KSD. Kortom, bij ons vindt u alles om van de kerst het leukste en gezelligste feest van het jaar te maken.

Black Box Warentuin Kerst   Coen Bakker Warentuin Kerst  Fairybell Warentuin Kerst  Lemax Warentuin Kerst
 Luville Warentuin Kerst Luca Warentuin Kerst   Lumineo Warentuin Kerst Triumph Tree Warentuin Kerst 
       
       
       

 

 

 

Blokhutten, Garages en andere overkappingen

Bij Warentuin vindt u diverse blokhutten, garages en andere overkappingen van diverse merken. Zo is ook topmerk Tuindeco te koop via Warentuin. Tuindeco werkt al sinds jaar en dag met tuinhout en zoekt over de hele wereld naar de beste kwaliteit voor hun hoogwaardige blokhutten. Eveneens bieden we Biohort, ACD en de Warentuin Collection aan. Het grote voordeel van Warentuin is dat we de kennis in huis, tuin en shuur hebben om u van advies te voorzien. Warentuin heeft een eigen collectie en is bekend met alles wat er komt kijken bij het bouwen van een overkapping!

warentuin collection blokhutten      
 tuindeco blokhutten  Biohort      

 

 

 

 

Ga terug

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag