Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In Belgiƫ en Nederland!

Planten en bollen kopen

Planten en bollen kopen

 

Bij Warentuin kunt u online uw planten en bollen kopen. Er is een enorme keuze in bloembollen en planten binnen het assortiment van Warentuin. Bram de Tuinman helpt u graag met het maken van de juiste keuze omtrent het kopen van planten en bollen.

 

Bloembollen maken uw tuin en terras levendig en kleurrijk. Houd er rekening mee dat de bloeiperiode van lentebollen in het algemeen loopt van januari tot en met juni. Er bestaan ook zomerbollen.

 

Planten en bollen planten

De beste periode om uw planten en bollen te planten is gedurende de herfst, namelijk van oktober tot december. Wanneer u in deze periode uw lentebollen plant, hebt u gegarandeerd een fleurige tuin in het voorjaar. Zomerbollen daarentegen dient u te planten wanneer de nachtvorst voorbij is, gedurende de maanden april en mei.

 

Plantdiepte

Een handig weetje bij de diepte van het planten van uw lente- en zomerbollen is dat de diepte tweemaal de grootte van de bol dient te zijn.

 

Plan van planten

Bloembollen planten is niet moeilijk of lastig maar u kunt wel nadenken over hoe u de planten wilt planten. Zo dient u bijvoorbeeld rekening te houden met eenjarige en meerjarige bloem- en plantensoorten en hoe u deze kunt combineren.

 

Lasagne methode

De lasagne- of etagemethode voor planten en bollen is een manier van beplanting waar u extra veel plezier van beleeft. Deze methode is het mooist wanneer u dit toepast in een grote plantenpot of mand. De bedoeling is dat u de bollen boven elkaar plant met de bollen die het laatst bloeien onderin. Zo kunt u gedurende de hele bloeiperiode genieten van u verschillende bloemen.

Deel uw bloeiende bollen en planten met ons op Facebook en Twitter!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag