Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Best Verkocht

Best Verkocht

Best verkochte bloempotten van Warentuin

Zoek je een leuke, betaalbare bloempot, maar kun je niet kiezen? Op deze pagina zijn de populairste potten en bakken uit de Warentuin-webshop voor je op een rijtje gezet. Al deze toppers hebben hun succes ruimschoots bewezen, dus het wordt zo vast een stuk eenvoudiger om je keuze te maken.

 

Product 1 tot 12 van 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Product 1 tot 12 van 30

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Welke bloempot voor welke situatie?

 

Wil je nóg sneller de voor jou meest ideale bloempot uit onze best verkochte potten kunnen vinden? Bedenk dan vóór aankoop van een bloempot of je hem binnen of buiten wilt gebruiken en waar je hem wilt neerzetten of ophangen.

 

Binnen of buiten

 

Veel van onze (populairste) bloempotten kunnen zowel binnen in huis als buiten in de tuin gebruikt worden. Wil je er echter zeker van zijn dat een bloempot geschikt is voor buiten- of binnengebruik? Filter dan via de kolom aan de linkerkant van de pagina op ‘Geschikt voor’ of kijk bij de productspecificaties.

 

In de zon of in de schaduw

 

Neem alvast de plek in gedachten waar je je bloempot wilt neerzetten of ophangen. Op basis van die plek, kun je vervolgens de juiste plant voor in de pot selecteren.

 

In de zon

 

Komt je bloempot in de zon te staan of te hangen? Vul hem dan met een sterke groeier of bloeier als siergras, kruiden, lavendel, een roos of een hortensia. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijk ogende terracotta bloempot, en kijk ook naar de vorm van de plant die je erin wil planten. Heb je een bolhortensia gekocht? Laat die bolvorm dan terugkomen in je bloempot of koop een pot in een contrasterende, hoekige vorm. Heb je een kleurige plant gekocht? Bestel dan een bloempot die dat juist niet is. Kleurige bloemen in bloempotten met een sobere kleur vallen extra op en dat is natuurlijk precies de bedoeling! Heb je veel ruimte? Zet of hang dan bloempotten van verschillende grootten naast elkaar. Dit geeft een vrolijk en speels effect.

 

In de schaduw

 

Komt je bloempot in de schaduw te staan of te hangen? Vul hem dan met een plant met een opvallend blad als een purperklokje, een hosta en een groene heester. En ook nu geldt: hoe opvallender het blad of de vorm van de plant is, hoe soberder de bloempot moet zijn. Zo komt de plant zo goed mogelijk tot zijn recht. Vergeet verder ook zeker niet om gedetailleerder naar een plant te kijken. De opvallende nerven en bladeren van een hosta combineren bijvoorbeeld perfect met een fraai geribbelde bloempot.

 

Past de bloempot bij mijn interieur?

 

Goed dat je nu weet of je je bloempot binnen of buiten en in de zon of in de schaduw neer gaat zetten. Dat is heel belangrijk. Maar een bloempot moet natuurlijk ook bij de stijl van je huis of tuin passen.

 

Hieronder bespreken we de vier meest voorkomende interieurstijlen. We vertellen je precies welke bloempot er bij elke stijl hoort.

 

Industrieel en landelijk

 

Bestaat jouw interieur uit industriële en landelijke elementen? Die combineren goed met vierkante en rechthoekige potten in de kleuren zwart, antraciet, grijs, taupe en wit.

 

Exotisch en kleurrijk

 

Bestaat jouw interieur uit exotische en kleurrijke elementen? Die combineren goed met rechthoekige, ronde en ovale bloempotten in de kleuren bruin, lichtbruin, geel, oranje, groen en blauw. En o, ja… De buitenkant van de bloempotten hoeft niet altijd glad te zijn, maar kan bijvoorbeeld ook geribbeld zijn.

 

Luxe en klassiek

 

Bestaat jouw interieur uit luxe, klassieke elementen? Die combineren goed met robuuste, maar ook slanke bloempotten in de kleuren zwart, antraciet, grijs, (licht)bruin en taupe.

 

Urban jungle


Zou je jouw interieur omschrijven als een ‘urban jungle’ omdat je echt overal planten hebt staan? Al die planten combineren goed met bloempotten in allerlei vormen en kleuren. Wat dacht je bijvoorbeeld van ovale rode, blauwe en gele potten of rechthoekige paarse, roze en fuchsia potten?

 

Een van onze populairste bloempotten online bestellen

 

Een kleine ronde terracotta pot in een natuurlijke kleur, een grote vierkante zware stenen bloempot of een gemakkelijk verplaatsbare middelgrote cilindervormige kunststof pot? Ons assortiment van best verkochte bloempotten bestaat uit enkel voordelig geprijsde potten die van elk interieur en iedere tuin een prachtig plaatje maakt. Wil je verder weten hoe je bloempotten het best tegen vorst beschermt? Of hoe je planten in een pot plant? Neem dan een kijkje bij onze ‘pottentips’. Hier krijg je antwoord op deze en vele andere vragen.

 

Alvast veel shopplezier gewenst!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag