Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Glas, Metaal & Zink

Glas, Metaal & Zink

Zinken, metalen en glazen potten kopen bij Warentuin

Bij Warentuin vind je potten in allerlei soorten, maten, kleuren en vormen. Hieronder tref je een overzicht aan van al onze zinken potten, metalen bloempotten en glazen potten van topmerken als Mica Decorations, Biohort en Geroba. Welke pot zie jij al in je huis of tuin staan?

Product 1 tot 12 van 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 49

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zinken bloempot

 

Zink is een licht, maar duurzaam materiaal met een stoere uitstraling dat verkrijgbaar is in een glanzende of matte variant. Een nadeel van zink is echter dat het warmte en kou niet goed isoleert. Dit betekent dat de wortels van je plant in de zomer door de warmte kunnen verbranden en in de winter door de kou kunnen bevriezen. Als je een zinken bloempot vóór gebruik met noppenfolie bekleedt, kun je dit voorkomen.

 

Een ander nadeel van een zinken bloempot is dat de bodem door vorst krom kan trekken. Dit kromtrekken is te voorkomen door de pot op ‘voetjes’ of een trolley te plaatsen. Vergeet ook niet om gaatjes in de bodem te maken voor een goede waterafvoer.

 

In een zinken bloempot kun je vrijwel alle planten planten, maar omdat een zinken pot er stoer uitziet, komen vooral stoere planten er goed in tot hun recht.

 

Metalen bloempot en cortenstaal bloembak

 

Een metalen bloempot heeft als belangrijkste voordeel dat deze erg stevig is en dus lekker lang meegaat. Maar: het oog wil natuurlijk ook wat! Daarom is het leuk om te weten dat de metalen potten die je bij ons kunt bestellen daarnaast allemaal een bijzonder stijlvol uiterlijk hebben. En wist je al dat een plant of boompje in een metalen bloempot nóg groener lijkt?

 

Speciaal voor buiten zijn er bij Warentuin cortenstalen bloembakken te koop. Cortenstaal is een metaallegering. Een cortenstaal bloembak is sterk, weerbestendig en zelfs haast onverwoestbaar en heeft een warme uitstraling. Zodra je cortenstaal buiten zet, komt er automatisch een roestlaag op. Deze roestlaag vormt de bescherming tegen verdere corrosie. De bovenrand van iedere cortenstaal plantenbak uit onze webshop is dubbel omgezet. Dit geeft ze behalve een warme, ook een tijdloze, stoere uitstraling.

 

Glazen bloempot

 

Sommige van onze glazen bloempotten zijn bijna te mooi om een plant of bloemen in te plaatsen. Deze potten zijn namelijk al prachtig van zichzelf en ware blikvangers in elk interieur. Wil je er toch iets aan toevoegen? Door alleen al een grote, mooie tak of bloem in de vaas te zetten, maak je het geheel nóg mooier!

 

Jouw potten gemakkelijk online bestellen

 

Heb je jouw ideale zinken, metalen of glazen pot kunnen vinden? Of jouw perfecte cortenstaal bloembak? Mooi zo! Plaats de pot of bak die jij wilt hebben dan in je virtuele winkelmandje en doorloop het bestelproces. Heb je dat gedaan? Dan verwerken we je order en zorgen we ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt. Eenvoudiger kan niet, toch?

 

Alvast veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag