Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Stolpen

Stolpen

Stolp kopen

Wil je goedkoop een stolp kopen? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Op deze pagina vind je ons aanbod aan stolpen: glazen stolpen en stolpen van metaal. Dat ziet er goed uit!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Populair

Stolpen zijn populair. En dat snappen wij bij Warentuin heel goed. Een stolp is een mooie woonaccessoire. Onder een koepel van glas of metaal kun je prachtige plantjes of mooie voorwerpen etaleren. Zie je er al een bij jezelf in huis staan? Of past zo’n trendy vaas in het huis van iemand anders? Je kunt een stolp kopen voor jezelf, je zou er ook een cadeau kunnen doen. Maar voordat je een stolp in huis hebt, moet je er eerst nog eentje kiezen.

 

Aanbod aan stolpen

Om je te helpen bij het kiezen van een stolp, geven we je graag meer inzicht in ons aanbod aan stolpen. Bij Warentuin kun je stolpen kopen in verschillende maten en van verschillende materialen. We lichten twee soorten stolpen uit:
- Glazen stolpen
- Stolpen van metaal

 

Glazen stolpen

De meest bekende stolp is waarschijnlijk die van glas. Een glazen stolp is doorschijnend en beschermt planten tegen de ietwat koudere buitenlucht. Ideaal om bijvoorbeeld een kleine cactusplant onder te plaatsen. Dat ziet er ook nog eens erg leuk uit!

 

Stolpen van metaal

Naast glazen stolpen, kun je bij ons ook metalen stolpen kopen. Deze woonaccessoires hebben vaak een zwarte kleur. Het zijn prachtige robuuste koepels die tegen een stootje kunnen. Ideaal voor huishoudens met kinderen! De stolpen van ijzer of metaal doen vaak een beetje denken aan een vogelkooitje, maar daarvoor zijn ze niet bedoeld. Wel kun je er prachtig een plant in etaleren.

 

Kleine en grote stolpen

Wil je een stolp kopen? Dan hebben wij nog een tip voor je: kies er een die groot genoeg is voor jouw decoratieve plant. Je kunt stolpen namelijk in verschillende afmetingen kopen. Wij verkopen kleine en grote stolpen variërend van zo’n 20 cm tot bijna 1,2 meter doorsnede.

 

Goedkoop

Hopelijk vind je bij ons een mooie stolp waar je naar op zoek was. Dan zul je er ook achter komen dat we helemaal niet zo duur zijn. Sterker nog: Warentuin levert goede producten goedkoop. Bij ons vind je prachtige woonaccessoires tegen verrassend lage prijsjes. Dat vinden we belangrijk: iedereen moet kunnen genieten van het moois wat we te bieden hebben. Daarom willen we de producten in onze webshop altijd zo goedkoop mogelijk aanbieden. Ook glazen stolpen en stolpen van metaal, koop je voordelig online bij Warentuin.

 

Stolpen online kopen

Heb je een mooie stolp gezien? Wacht dan niet langer en bestel je nieuwe stolp eenvoudig online bij Warentuin. We wensen je heel veel plezier met je aankoop.

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag