Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Haken, Hanging Baskets & Pothangers

Haken, Hanging Baskets & Pothangers

Haken voor hanging baskets voor groen op ooghoogte

Als je van plan bent je tuin aan te kleden met bloemen of planten in hanging baskets op ooghoogte, kun je niet zonder haken voor die hanging baskets. En koop je ze bij ons, dan ben je ook nog eens verzekerd van de kwaliteit van topmerken als Nature en Nnice.

Product 1 tot 12 van 79

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Product 1 tot 12 van 79

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Muurhaak voor in je tuin

 

Een saaie wand in je tuin heb je in no time opgefleurd een fraaie muurhaak. Aan die muurhaak kun je een bloempot, bloembak of hanging basket ophangen. Ons assortiment bestaat uit muurhaken met een simpel ontwerp, maar ook uit muurhaken met een sierlijk ontwerp. Welke muurhaak kies jij?

 

Haak voor een hanging basket

 

Wil je een haak voor een hanging basket kopen, vergeet dan niet om ook een driepuntsophangsysteem van metalen kettingen of stevig touw aan te schaffen. Op die manier kun je de basket mooi evenwichtig ophangen. De kettingen of het stevige touw bevestig je op drie over de omtrek van de basket verdeelde punten.

 

Let op! Een hanging basket kan aardig wat wegen. Wil je een basket hoog op het balkon ophangen, leg dan een katrolsysteem aan, zodat je niet steeds hoeft te klimmen om de planten in de basket water te geven.

 

Hanging basket (be)planten

 

De ‘mini-tuintjes’ in hanging baskets toveren plekken waar je normaal gesproken niet met planten kunt werken om tot een fleurig geheel. Je kunt reeds gevulde kant-en-klare hanging baskets kopen of zelf aan het experimenteren slaan. Kies je ervoor om zelf een basket te beplanten? Dan is het handig om te weten dat je het best bloembollen, eenjarige planten en kuipplanten in een hanging basket kunt planten.

 

Voorbeelden van bloembollen die geschikt zijn om in een hanging basket te verwerken zijn:

 

 • Oosterse anemoon;
 • Hyacint en
 • Narcis.

Voorbeelden van eenjarige planten die geschikt zijn om in een hanging basket te verwerken zijn:

 

 • Geranium;
 • Hedera en
 • IJzerhard.

Voorbeelden van kuipplanten die geschikt zijn om in een hanging basket te verwerken zijn:

 

 • Minipetunia;
 • (Hang)viooltje en
 • (Hang)fuchsia.

In onderstaande vlog geeft Sep nog een aantal handige tips voor het zelf maken van hanging baskets. Heb je net je eigen mooie ‘mini-tuintje’ in een basket gecreëerd? Wij zijn altijd benieuwd naar het eindresultaat! Pak dus die telefoon, maak een foto, surf naar onze Facebook- of Twitterpagina en laat ons zien wat het is geworden!

 

 

 

Alles voor hanging baskets online bestellen

 

Hanging baskets en bijbehorende accessoires koop je eenvoudig online. Al in een paar klikken is je bestelling geplaatst. Daarna gaan wij voor je aan de slag en zorgen we ervoor dat je je order zo snel mogelijk in huis hebt. Jij kunt ondertussen lekker op de bank blijven zitten en hoeft alleen naar de voordeur te lopen om je pakket aan te nemen. En o, ja: bestel je voor meer dan € 50 aan bijvoorbeeld haken, kettingen en lege of gevulde baskets, dan betalen wij de verzendkosten. Ideaal, toch?

 

Wij wensen je alvast heel veel plezier met je aankoop!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag