Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Houten Potten & Manden

Houten Potten & Manden

Rieten manden en houten bloembakken kopen

Je tuin een natuurlijke en toch strakke uitstraling geven? Of juist een robuuste en landelijke uitstraling? Bekijk hieronder dan eens het speciaal voor jou geselecteerde assortiment rieten manden en houten potten van onder andere Oosterik Home, Van der Leeden en Talen Buitenmeubelen. Wat kies jij?

Product 1 tot 12 van 73

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Product 1 tot 12 van 73

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Rieten manden

 

Rieten maanden zijn licht van gewicht en vrijwel onbreekbaar. Hierdoor zijn ze gemakkelijk te verplaatsen en raken ze niet gauw beschadigd. Omdat rieten manden van natuurlijke vezels zijn gemaakt, versterken ze de natuurlijke uitstraling in je interieur. Plaats een rieten mand bijvoorbeeld binnen in je woonkamer en zet er een fraaie plant in.

 

Wil je een rieten mand voor buiten gebruiken, dan kan dat in de meeste gevallen ook, mits de mand tegen de verschillende weersomstandigheden kan. Kijk bij de productomschrijvingen om te zien welke manden uit onze webshop geschikt zijn voor buiten. Maar let op! Zet je zo’n uv-bestendige en vorstbestendige mand in je tuin, dan kan deze op den duur wel gaan verkleuren. De mand kan iets grijzer worden, maar wordt gelukkig nooit minder mooi.

 

Houten bloembakken

 

Houten bloembakken zijn ideaal voor als je niet zo’n grote tuin hebt of voor wanneer je tuin volledig bestraat is. Bloembakken van hout geven elke buitenruimte een fraai rustiek en landelijk effect. Je kunt er allerlei planten in plaatsen. Wel raden we je aan bij het vullen van een houten plantenbak niet de grond te gebruiken die ook in de rest van de tuin ligt. Beter is het in plaats daarvan op zoek te gaan naar de juiste grond die de planten in je plantenbak meteen ook de juiste voeding geven.

 

Welke grond de juiste grond is, is afhankelijk van het soort planten in de bak. Afrikaantjes gedijen bijvoorbeeld prima op matig voedselrijke grond, petunia’s gedijen het best op heel natte grond en hertshooi gedijt goed op vrijwel alle soorten grond.

 

Jouw rieten mand, houten bloembak, potgrond en planten eenvoudig online besteld

 

Rieten manden en houten bloembakken koop je gemakkelijk online bij Warentuin. Warentuin beschikt over een groot assortiment aan manden en bakken, dus er is voor elk wat wils. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor potgrond en verschillende soorten planten die je voor het vullen van de manden en plantenbakken kunt gebruiken. En goed om te weten: wat je ook bestelt, op al onze producten bieden we je de laagste prijsgarantie. Zo ben je er altijd van verzekerd nooit te veel te betalen.

 

Wij wensen je alvast heel veel shopplezier!

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag