Kunnen we u helpen?

085-2736336

Snelle mailservice!

klantenservice@warentuin.nl

Levering:

In België en Nederland!

Decoratie Schalen & Potten

Decoratie Schalen & Potten

Houten schalen en potten

Ben je op zoek naar een houten fruitschaal of plantenpot? Dan ben je bij Warentuin aan het juiste adres. Bij ons kun je heel veel mooie houten woonaccessoires kopen. Bekijk hieronder ons grote aanbod aan houten schalen en potten van hout. 

Product 1 tot 12 van 44

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Product 1 tot 12 van 44

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Houten fruitschalen, serveerborden en plantenpotten

Hout, we zijn er eigenlijk allemaal gek op. Een houten decoratiestuk op tafel, in de keuken of op het dressoir geeft een natuurlijke sfeer. Bij Warentuin vind je veel mooie woonaccessoires van hout. Zo kun je bij ons mooie houten schalen en potten kopen. Je vindt op deze pagina:

 

 • Houten fruitschalen
 • Kleine schaaltjes van hout
 • Serveerborden van hout
 • Mooie houten plantenpotten

 

 

Online de goedkoopste

De houten schalen, borden en plantenpotten in ons assortiment zijn stijlvol en goed afgewerkt. En, ook niet onbelangrijk, de houten woonaccessoires zijn goedkoop. We zijn er van overtuigd dat mooi wonen niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we betaalbare producten aan. Dat betekent: voordelig shoppen bij Warentuin! Online zijn wij vaak de goedkoopste als het gaat om schalen en potterie. Dat geldt zeker voor alle potten van het de merken Mica, TW Collection en MCollections. Daarvoor geldt een online laagste prijs garantie. Lees de voorwaarden hier

 

Teak hout

Veel van de schalen en potten die wij verkopen zijn gemaakt van teak hout. Teak hout is een sterk materiaal. Het hout heeft een lichte kleur en heeft een natuurlijke uitstraling. Daardoor past het bij vrijwel ieder interieur. Potten van teak hout zijn oersterk en kunnen vaak, na goede verzorging, ook buiten gezet worden. Het hout is een beetje vettig van zichzelf, dat voorkomt uitdroging door de zon en zorgt er tegelijkertijd voor dat (een beetje) regen de pot niet beschadigt. Schalen van teak hout staan prachtig in de vensterbank, op een dressoir of tafel als decoratiestuk.

 

Fruitschalen, serveerborden en snackschaaltjes van hout

Je vroeg je misschien al af: ‘waar kan ik een houten fruitschaal kopen?’ Bij Warentuin vind je allerlei mooie houten woonaccessoires. Zo kun je bij ons ook fruitschalen van hout kopen. Zo’n houten fruitschaal leuk voor binnenshuis. Je kunt er natuurlijk fruit op bewaren, maar ook zonder fruit is een houten schaal vaak een prachtig decoratiestuk. Naast houten fruitschalen, kun je bij Warentuin ook houten serveerborden en kleine schaaltjes van hout kopen. Een houten schaal of serveerbord is niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel. Kleine schaaltjes van hout kun je bijvoorbeeld gebruiken als snackschaaltjes. En met een serveerbord van hout kun je makkelijk eten uitserveren. Soms is een houten bord ook niet bedoeld als gebruiksvoorwerp maar als ondergrond voor decoratiestukjes. Je kunt er dan bijvoorbeeld mooie stolpkaarsen op zetten. Het is dan echt een woonaccessoires en geen gebruiksvoorwerp.

 

Houten plantenpotten

Naast houten fruitschalen, kleine schaaltjes van hout en serveerborden van hout, kun je bij Warentuin ook mooie houten plantenpotten kopen. Daarvan hebben we een aantal op deze pagina gezet. De meeste houten potten zijn van Oosterik home. Alle plantenpotten van hout kunnen binnenshuis gebruikt worden. Zorg er wel voor dat je de pot vult met een laagje hydrokorrels. Er zit namelijk geen gat onderin. Hydrokorrels zorgen dat bij teveel water geven, het water niet in de aarde blijft. Zo voorkom je wortelrot en weet je zeker dat de plant niet verdrinkt.

 

Bekijk het onderstaande filmpje over het potten van planten voor meer informatie over het belang van hydrokorrels bij het potten van planten.

 

 

Tip! Meer houten potten

Hopelijk vind je een mooie houten fruitschaal, snackschaaltje, serveerbord of plantenpot waar je nog jarenlang plezier van hebt. Op deze pagina zul je vooral houten schalen vinden. De selectie aan decoratieve houten plantenpotten is minder uitgebreid. Je kunt veel meer houten potten bij ons kopen. Bekijk ook ons volledige aanbod aan houten potten en manden maar eens.

 

We wensen je veel winkelplezier en hopen je nog eens weer te zien op onze webshop, bij een van onze servicepunten of op sociale media, Facebook of Twitter. Tot ziens!

 

 

 

Kunnen wij u verder helpen? Mail uw vraag!
Onze medewerkers van de klantenservice helpen u graag